Νικόλας Χατζηαβραάμ: Στην κορυφή του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε1 στα Ιωάννινα

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής κέρδισε το τουρνουά χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ, αγωνιζόμενος κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες

Την εξαιρετική του κατάσταση επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ο Καβαλιώτης αθλητής της αντισφαίρισης του ΑΟΑ Πρωταθλητών  Καβάλας και του «Karaproimos Coaching Team» Νικόλας Χατζηαβραάμ. Ο νεαρός τενίστας στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με το θερμόμετρο να έχει κολλήσει στους 37 βαθμούς και την υγρασία να ξεπερνά το 80%, κατάφερε χωρίς να απολέσει ούτε ένα σετ να στεφθεί πρωταθλητής και να κατακτήσει την 1η Θέση στα μονά πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις με δύσκολους και ισάξιους αντιπάλους!

Ο Καβαλιώτης Πρωταθλητής που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά τις τελευταίες του επιτυχίες  βλέπει τον εαυτό του να σκαρφαλώνει και να εδραιώνεται πολύ ψηλά στην Πανελλήνια κατάταξη και να βάζει στόχο να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Επόμενος σταθμός του είναι το Ευρωπαϊκό τουρνουά της «Tennis Europe» στο Κιλκίς (1/8) και το Παγκόσμιο τουρνουά της «ITF Tennis World Tournament» στα Σκόπια (8/8) όπου ευελπιστεί να κάνει μια ανάλογη πορεία.