Μικτές ομάδες ΕΠΣ Καβάλας: Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε και στην Κομοτηνή

Η ομάδα Κ-14 κατάφερε να επικρατήσει δια πυρός και σιδήρου και της αντίστοιχης της ΕΠΣ Θράκης με 1-2, ενώ η Κ-16 κέρδισε με 0-3

Την νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, που αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα Κ-14 κατάφερε να επικρατήσει δια πυρός και σιδήρου και της αντίστοιχης της ΕΠΣ Θράκης με 1-2, πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο των νικών στη φετινή διοργάνωση και διατηρώντας την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Τα γκολ για την ομάδα του Αργύρη Ελευθεριάδη πέτυχαν οι Λαγκάκης (17′) και Μήτρου (80+4′).

Από την πλευρά της, η ομάδα Κ-16 πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Καϊπη (9′), βάζοντας τις βάσεις για μία νίκη της ομάδας του Λουκά Τερμεντζή. Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα (55′), με τον Σπανδωνίδη (77′) να κλείνει το χορό των γκολ και να σφραγίζει μία σημαντική νίκη για την ΕΠΣ Καβάλας με 0-3.

Επόμενο παιχνίδι και πολύ καθοριστικό για τις δύο ομάδες είναι αυτό απέναντι στην ΕΠΣ Ξάνθης εντός έδρας στις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρουν για μία ακόμη φορά ποδοσφαιριστές και τεχνικό team για τη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν και τις επιτυχίες που διατηρούν το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο σε περίοπτη θέση.