Εντυπωσιακό προφιτερόλ 5 κιλών για μία δεξίωση γάμου που θα μείνει αξέχαστη

Δίνει στους γάμους μία διαφορετική πινελιά και κάνει τους καλεσμένους να θυμούνται το γλέντι για καιρό!

Φαντάσου αυτό: Είναι η στιγμή που το νιόπαντρο ζευγάρι πρόκειται να κάνει είσοδο στη δεξίωση του γάμου. Ο φωτισμός χαμηλώνει, και μένει φωτισμένο μόνο το τραπέζι με τη γαμήλια τούρτα. Μόνο που αντί για τούρτα, επάνω στο τραπέζι βρίσκεται ένα τεράστιο ποτήρι Martini γεμάτο με στρώσεις λαχταριστού προφιτερόλ! 

Προφιτερόλ αντί για γαμήλια τούρτα. Αν δεν το έχεις συναντήσει ακόμα, προετοιμάσου γιατί σύντομα θα το βλέπεις όλο και πιο συχνά.

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από 3 χρόνια, ένα ζευγάρι επισκέφθηκε το ζαχαροπλαστείο Ευαγγέλου στην Καβάλα για να παραγγείλει την τούρτα για τον γάμο του, αναζητώντας κάτι ξεχωριστό. Ο Χαράλαμπος Καραγιάννης, pastry chef και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, τους πρότεινε μία ιδέα για ένα γλυκό που δεν είχαν ξαναδεί σε γάμο: Ένα προφιτερόλ 5 κιλών, σερβιρισμένο σε ένα μεγάλο, εντυπωσιακό ποτήρι Martini! 

Η ιδέα δεν ήρθε τυχαία. Τα ζαχαροπλαστεία Ευαγγέλου είναι γνωστά πλέον και εκτός της Καβάλας για το βραβευμένο προφιτερόλ που φτιάχνεται μπροστά σου όπως το θέλεις. 

Όπως ακριβώς γίνεται και όταν επισκεφτείς το ζαχαροπλαστείο, τα υλικά για το γαμήλιο προφιτερόλ τα επιλέγεις εσύ.

Έχεις στη διάθεσή σου ατελείωτα υλικά για να δημιουργήσεις το γλυκό ακριβώς όπως σου αρέσει: Σοκολάτα (γάλακτος, μαύρη, λευκή, φράουλα ή Gianduia), τραγανά, φρεσκοψημένα σου, και περισσότερα από 35 toppings όπως φρέσκοι ξηροί καρποί, τραγανιστές ριζόμπαλες, τρούφα, σιρόπι, ακόμα και μαρμελάδες ή παραδοσιακά γλυκά κουταλιού!

Το καλύτερο με το προφιτερόλ Ευαγγέλου είναι ότι δεν χρειάζεται να έχει την παραδοσιακή εμφάνιση του προφιτερόλ όπως το ξέραμε. Μπορείς, με τη βοήθεια πάντα του Χαράλαμπου Καραγιάννη, να του δώσεις όποια μορφή θέλεις εσύ.

Γιατί να μην έχει από πάνω αφράτα σου, γαρνιρισμένα με τα toppings και το σιρόπι που σου αρέσει; Γιατί ανάμεσα από τις στρώσεις από την παραδοσιακή, λαχταριστή κρέμα ζαχαροπλαστικής, τη σοκολάτα που διάλεξες και τα σου, να μην προσθέσεις και ξηρούς καρπούς; Γιατί να μην έχει διαδοχικές στρώσεις από Gianduia και σοκολάτα με γεύση φράουλα ή όποιον άλλο συνδυασμό προτιμάς;

Οι επιλογές φτάνουν εκεί που φτάνει η φαντασία σου!

Στη δεξίωση, εκτός από το προφιτερόλ των 5 κιλών, σερβίρονται στους καλεσμένους επιπλέον ατομικά προφιτερόλ, φτιαγμένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πολλές φορές, βέβαια, δεν είναι ασυνήθιστο επάνω στη διασκέδαση να προσφέρεται στον κόσμο και το μεγάλο προφιτερόλ, όπως είναι σερβιρισμένο στο ποτήρι του Martini, και να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής στο γλέντι του γάμου. 

Μετά από εκείνο το πρώτο γαμήλιο προφιτερόλ πριν από 3 χρόνια, έχουν ακολουθήσει αμέτρητα άλλα, δίνοντας σε πολλούς γάμους μία διαφορετική πινελιά, και κάνοντας τους καλεσμένους να θυμούνται το γλέντι για καιρό. 

Ευτυχώς το ζαχαροπλαστείο Ευαγγέλου είναι κοντά, στο κέντρο της Καβάλας. Μπορείς να δοκιμάσεις το απίθανο προφιτερόλ που φτιάχνει ο Χαράλαμπος Καραγιάννης, και με την ευκαιρία να του πεις πώς ονειρεύεσαι το προφιτερόλ για τον δικό σου γάμο. 

Μπορείς, λοιπόν, πολύ εύκολα να κάνεις την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου ακόμα πιο ξεχωριστή, προσφέροντας στους καλεσμένους σου μία μοναδική, λαχταριστή εμπειρία. 

Aκόμα το σκέφτεσαι;


Ζαχαροπλαστεία Ευαγγέλου
Παύλου Μελά 6, Καβάλα
Τηλέφωνο: 2510226999