Χειροποίητη μπομπονιέρα για τον γάμο ή τη βάφτιση: Μια λύση μοναδική, όπως κι εσείς…

Μπομπονιέρα και διακόσμηση όπως τη φανταστήκατε: Δείτε πού θα βρείτε τα καλύτερα υλικά, στη μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές!

Mια τάση που ολοένα κερδίζει «έδαφος» στον χώρο του γάμου και της βάφτισης, αφού συνδυάζει τη δημιουργία, την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα με την… οικονομία στην τσέπη είναι η «λύση» της χειροποίητης μπομπονιέρας. Για όσες και όσους το… σκέφτονται, το KAVALA POST έχει όλες τις απαντήσεις κάτω από ένα όνομα: Μπαρκάς!

Με 29 χρόνια εμπειρίας στα Είδη Συσκευασίας, ο Μπαρκάς έχει «μπει» δυναμικά στον χώρο της χειροποίητης μπομπονιέρας αλλά και της διακόσμησης του γάμου ή της βάπτισης, προσφέροντας –κυριολεκτικά– αμέτρητες λύσεις τις οποίες θα βρείτε στο κατάστημα Μπαρκάς, στην «καρδιά» της Καβάλας.

Γιατί να φτιάξω τη δική μου μπομπονιέρα;

Γιατί, ούτως ή άλλως, η διοργάνωση του γάμου ή της βάφτισης αντανακλά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. Γιατί όχι, λοιπόν, και η μπομπονιέρα που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας;

Γιατί επιλέγοντας τις πρώτες ύλες και με λίγη δόση… φαντασίας και πολύ μεράκι, μπορείτε να δημιουργήσετε μία πραγματικά μοναδική μπομπονιέρα, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί, μια μπομπονιέρα που θα «γράφει» το… όνομά σας!

Γιατί μπορείτε να «φέρετε» την τιμή στα… μέτρα σας! Οι έτοιμες λύσεις του εμπορίου δεν παρέχουν αυτήν την ευελιξία, ενώ είναι σίγουρο ότι με τη σωστή επιλογή των υλικών, μπορείτε να δημιουργήσετε μία «ακριβή» μπομπονιέρα σε πραγματικά χαμηλότερη τιμή!

Γιατί Μπαρκάς;

Γιατί μπορείτε να δείτε από κοντά «ζωντανά» όλα τα υλικά που έχετε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε και όχι απλά να δείτε φωτογραφίες τους στο… διαδίκτυο. Έτσι, θα αποφύγετε τις δυσάρεστες «εκπλήξεις» που μπορεί να κρύβουν οι εξ αποστάσεως αγορές.

Γιατί πουθενά αλλού δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία! Ενδεικτικά, στο κατάστημα Μπαρκάς θα βρείτε πουγκιά (πάνω από 200 είδη!), κουτιά (πάνω από 300!!), κορδέλες (πάνω από… 2.000!!!) και πολλά άλλα για να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς! Μάλιστα, πρόσφατα η εταιρία εξασφάλισε και εισάγει αποκλειστικά για τους πελάτες της από την Ιταλία πάνω από 200 νέους τύπους κουτιών, για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Γιατί μόνο στο κατάστημα Μπαρκάς θα βρείτε αποκλειστικά για την περιοχή μας τα επώνυμα και ξακουστά κουφέτα Χατζηγιαννάκη σε δεκάδες γεύσεις και παραλλαγές: Crispy ή Choco nut, σοκολάτας ή αμυγδάλου, ακόμα και κουφέτα με… τυπωμένο επάνω τους το δικό σας προσωπικό «μήνυμα» στους καλεσμένους σας!

Από πού να ξεκινήσω;

Μην ανησυχείτε. Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος Μπαρκάς θα σας κατευθύνει. Οι άνθρωποι την ξέρουν τη δουλειά και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε και στην… τιμή που θέλετε!

Ακόμη και εάν δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, οι άνθρωποι του καταστήματος Μπαρκάς μπορούν, σύμφωνα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε, να σας προτείνουν συνδυασμούς με βάση τη διάθεση ή το χρώμα ή το «θέμα» του γάμου ή της βάφτισής σας για να δημιουργήσετε μαζί τις μπομπονιέρες αλλά και τη διακόσμηση της εκκλησίας…

Μπαρκάς στην Καβάλα: Ύδρας 7, δίπλα από την πλατεία Ελευθερίας, περιοχή Αγίου Νικολάου, στο 2510211115, στο www.barkas.gr ή στο facebook (εδώ).