Βραβείο για την εκπομπή «Εβίβα» του Center TV στα Regional Media Awards

Σημαντική διάκριση για την Τηλεόραση Μακεδονίας-Θράκης - Το βραβείο παρέλαβε ο παρουσιαστής της Γιάννης Κομνηνός

Βραβείο Bronze απέσπασε η τηλεόραση του Center και η εκπομπή «Εβίβα» στην κατηγορία product placement (τοποθέτηση προϊόντων) κατά την απονομή των βραβείων Regional Media Awards 2017. Η τηλεόραση του Center από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασε» το συγκεκριμένο project έχοντας ως στόχο την ψυχαγωγία των 1.500.000 τηλεθεατών της, καθώς πλέον εκπέμπει σε όλη τη Βορειοανατολική Ελλάδα μέσω της Digea και σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Cyta Vision.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιάννης Κομνηνός με την έμπειρη δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα του Center TV επισκέπτονται περιοχές και καταστήματα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και προσπαθούν μέσα από την εκπομπή «Εβίβα» να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής. Το κοινό μας έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τους φορείς, τους συλλόγους αλλά και τους πολίτες που καθημερινά μας στηρίζουν μέσα από ένα διασκεδαστικό πάνελ υπό τους ήχους έντεχνης, παραδοσιακής αλλά και λαϊκής μουσικής.

Ο θεσμός των Regional Media Awards

Τα Regional Media Awards διοργάνωσε για πρώτη φορά η Boussias Communications με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) της Ελλάδας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Κωνσταντίνος Καμάρας, ο οποίος επεσήμανε ότι στις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν υπήρχαν εξαιρετικές δουλειές, χαρακτηρίζοντας τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ως «ευρηματικά και ποιοτικά παρά τους πενιχρούς πόρους που έχουν στη διάθεσή τους».