Εσείς έχετε ανακαλύψει την πιο χρωματιστή και γευστική γωνιά στην Αγορά της Καβάλας;

Δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να βάλετε... χρώμα στο γιορτινό σας τραπέζι επιλέγοντας «καλούδια» από τη μεγαλύτερη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές!

Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα είναι κάτι σαν… συνώνυμο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αφενός συμβολίζουν την ευημερία και την καλή τύχη που όλοι μας επιθυμούμε μας «βρει» με την έλευση του Νέου Έτους, αφετέρου χαρίζουν απλόχερα αυτό το «κάτι» παραπάνω στις γεύσεις του εορταστικού μενού, αποτελώντας, χωρίς υπερβολή, τον διατροφικό «θησαυρό» των ελληνικών γιορτών!

Τα φιστίκια, τα φουντούκια, τα αμύγδαλα αλλά και τα ξέρα σύκα, δαμάσκηνα, βερίκοκα και οι χουρμάδες αποτελούν τον ιδανικό «σύντροφο» του αγαπημένου μας ποτού πριν ή μετά το φαγητό, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να «απογειώσουν» τις εορταστικές συνταγές αλλά και τις σαλάτες μας.

Ειδικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι «Ποικιλίες Ανανιάδη» δημιούργησαν στο κεντρικό τους κατάστημα στην πλατεία Καπνεργάτη μια «γωνιά» που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, καλώντας μας να «βάλουμε χρώμα στο τραπέζι μας», επιλέγοντας ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα της καλύτερης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

Μάλιστα, θέλοντας να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στην πολυπληθή πελατεία τους που επισκέπτεται καθημερινά το κατάστημα για να προμηθευτεί τα πιο εκλεκτά αλλαντικά και τυροκομικά, οι «Ποικιλίες Ανανιάδη» προτείνουν συγκεκριμένους κωδικούς σε προσφορά, όπως, για παράδειγμα, καρυδόψυχα «πεταλούδα» με 10,90 ευρώ το κιλό, φιστίκι αράπικο μόνο με 3,20 ευρώ το κιλό και φιστίκι Αιγίνης με 13,98 ευρώ το κιλό!

Την «πανδαισία» των χρωμάτων και των γεύσεων που προσφέρουν οι ποικιλίες των ξηρών καρπών και των αποξηραμένων φρούτων συμπληρώνουν ιδανικά οι… «κολασμένες» γεύσεις της αγνής, χειροποίητης σοκολάτας που κατ’ αποκλειστικότητα εξασφάλισε ο Ανανιάδης. Κλασική, γάλακτος, μπίτερ ή λευκή, με ξηρούς καρπούς και φρούτα σε δεκάδες συνδυασμούς… σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε όλες και να βρείτε αυτήν που σας αρέσει περισσότερο!

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα τα βρείτε μόνο στις «Ποικιλίες Ανανιάδη» στην πλατεία Καπνεργάτη!