For the Love of… Mac: Γνωρίστε τους δυο Καβαλιώτες που «παίζουν» όλες τις iΣυσκευές σας στα… δάχτυλα!

Ο Μάκης και ο Αλέξανδρος προσφέρουν το πιο γρήγορο, αξιόπιστο αλλά και οικονομικό iService σε συσκευές Apple ΕΔΩ! Για να μη χρειάζεται να «τρέχετε» στην... Αθήνα

7χρόνια τώρα, λειτουργεί στην πόλη μας ένα κατάστημα που «μιλάει» την τεχνολογία της Apple… άπταιστα και προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες επιδιόρθωσης, ρύθμισης και αναβάθμισης σε οποιαδήποτε συσκευή φέρει επάνω της το «δαγκωμένο μήλο». 7 χρόνια τώρα στην Καβάλα, οι κάτοχοι και χρήστες των iΣυσκευών (iPhone, iPad, iMac και MacBook) δεν «τρέχουν» στην… Αθήνα, αλλά δίνουν «ραντεβού» στο iService!

Μέχρι και μια δεκαετία πριν, τα προϊόντα της Apple δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα, ειδικά στην Ελλάδα, και απευθύνονταν κυρίως σε… «πιστούς». Όλα αυτά άλλαξαν το 2007 με την εισαγωγή στην παγκόσμια αγορά του κορυφαίου «έξυπνου» τηλεφώνου iPhone για να ακολουθήσει λίγο μετά το λανσάρισμα του iPad που καθιέρωσε τη χρήση των tablets και «απογείωσε» και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, όπως οι all-in-one υπολογιστές της σειράς iMac και οι φορητοί MacBook.

Photo: Yannis Gouzidis

Σήμερα, οι iΣυσκευές -με «κορωνίδα» το iPhone- είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να τις εμπιστεύονται για την ποιότητα, το design αλλά και τη λειτουργικότητά τους, δημιουργώντας παράλληλα και τις αντίστοιχες ανάγκες για σωστή υποστήριξη αλλά και service, κάτι που δυο Καβαλιώτες φίλοι «μυρίστηκαν» από νωρίς και δημιούργησαν το iService, ένα κατάστημα που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους… MacAddicts της ευρύτερης περιοχής.

Photo: Yannis Gouzidis

«Φτιάξαμε ένα μαγαζί του οποίου θα θέλαμε κι εμείς να είμαστε πελάτες»!

«Ήμασταν κι εμείς πελάτες στα λίγα μαγαζιά που προσέφεραν υποστήριξη για iPhone, κυρίως, και για iΣυσκευές γενικότερα. Δεν βρίσκαμε αυτό που θέλαμε. Συνήθως έπρεπε να απευθυνθούμε σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας. Η επικοινωνία ήταν δύσκολη, οι χρόνοι παράδοσης μεγάλοι, όπως και οι χρεώσεις. Τότε ήταν που σκεφτήκαμε: Γιατί δεν κάνουμε κάτι δικό μας, εδώ στην πόλη μας;», μας εξηγεί ο Μάκης, ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του iService.

Photo: Yannis Gouzidis

Μηχανικός (MSc) Υπολογιστών με εξειδίκευση σε δίκτυα και επικοινωνίες, ο Μάκης Βιτανόπουλος έχει «επάνω» του το κομμάτι του service των ηλεκτρονικών υπολογιστών. iMac, MacBook, MacMini αλλά και Η/Υ και laptops που λειτουργούν με σύστημα Windows όλων των εταιριών είναι η ειδικότητά του. Από την αναβάθμιση λειτουργικών συστημάτων και το σετάρισμα μέχρι την ανάκτηση δεδομένων, ο Μάκης είναι «ο άνθρωπός σας».

Photo: Yannis Gouzidis

«Δημιουργήσαμε το iService, ένα κατάστημα όπως θα το θέλαμε εμείς οι ίδιοι, ως πελάτες, να είναι. Να μας αντιμετωπίζει με τρόπο άμεσο και φιλικό αλλά παράλληλα με επαγγελματισμό. Να μη μας «βλέπει» ψυχρά ως πελάτες μόνο, αλλά να «ακούει» τις ανάγκες μας και να ανταποκρίνεται άμεσα. Α, και χωρίς κρυφές χρεώσεις», συμπληρώνει.

Photo: Yannis Gouzidis

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση και δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος χωρίς καμία… δέσμευση!

Αρκετοί είναι αυτοί που ακόμη και σήμερα, «ψάχνοντας» ή «πέφτοντας» επάνω σε κάποια διαφήμιση στο διαδίκτυο, «στέλνουν» το iPhone ή το iPad τους στην Αθήνα για επισκευή ή αναβάθμιση, είτε απευθείας οι ίδιοι μέσω courier (πληρώνοντας, εννοείται, οι ίδιοι και τα μεταφορικά) είτε μέσω κάποιου καταστήματος το οποίο όμως δεν διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς και οι οποίοι απλά… «προωθούν» τη συσκευή σε συνεργάτες τους στην Αθήνα, με τους χρόνους επισκευής να ποικίλλουν, από τη μία εβδομάδα έως τον… έναν μήνα!

Στο iService, το 90% των επισκευών γίνεται ΕΔΩ, στην Καβάλα και μάλιστα… επιτόπου! Τι σημαίνει αυτό; Ότι για τις πλέον συνηθισμένες περιπτώσεις, όπως αλλαγή οθόνης, μπαταρίας, εφαρμογή προστασίας κ.ά., οι περεμβάσεις γίνονται εντός μιας… ώρας!

Επιπλέον, το iService είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κατάστημα που προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους πελάτες του ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση για όλες τις συσκευές με εκτίμηση κόστους και χρόνου επισκευής και μάλιστα χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση υλοποίησης!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τους πελάτες εκτός πόλης, το iService προσφέρει σε όλους τους πελάτες του που διαμένουν εκτός πόλης -είτε εντός νομού Καβάλας είτε όχι, τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ παραλαβής και αποστολής της συσκευής τους με συνεργαζόμενη εταιρία courier!

Photo: Yannis Gouzidis

«Φέρνουμε τη συσκευή στα μέτρα του πελάτη και όχι το αντίθετο»

Μία σπασμένη οθόνη, ένα iPhone που έκανε… μακροβούτι ή ένα «κολλημένο» laptop δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι για να επισκεφτεί κανείς το iService. «Ακόμα και ολοκαίνουρια να είναι η συσκευή, είναι πολύ σημαντικό να «ρυθμιστεί» σωστά από την αρχή και υπεύθυνα για να αποφύγει ο κάτοχος ενός iPhone ή ενός iPad τους… πονοκεφάλους», μας λέει ο Αλέξανδρος, ο έτερος «γκουρού» της iΤεχνολογίας και συνιδιοκτήτης του iService.

Photo: Yannis Gouzidis

Έχοντας σπουδάσει Διαχείριση Πληροφοριών, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είχε ήδη μεγάλη εμπειρία σε επισκευές κινητών όλων των εταιριών προτού «αφιερωθεί» εξ ολοκλήρου στα iPhone. «Από το σωστό «άνοιγμα» των λογαριασμών στο AppStore μέχρι τη διαχείριση των κωδικών αλλά και την παραμετροποίηση της συσκευής, όλα παίζουν τον ρόλο τους έτσι ώστε ο χρήστης να «πάρει» τα περισσότερα από τη συσκευή του», διευκρινίζει, τονίζοντας παράλληλα τον σημαντικό ρόλο που παίζουν όχι μόνον η τεχνογνωσία αλλά και η ποιότητα των υλικών.

Photo: Yannis Gouzidis

«Εμείς εδώ στο iService χρησιμοποιούμε μόνον ανταλλακτικά της καλύτερης ποιότητας που τα έχουμε δοκιμάσει πρώτοι… εμείς! Γι’ αυτό και έχουμε τη σιγουριά και τη δυνατότητα να παρέχουμε ακόμα και εγγύηση καλής λειτουργίας. Για να έχουμε το… κεφάλι μας ήσυχο και εμείς αλλά και, κυρίως, οι ίδιοι οι πελάτες μας με τους οποίους αναπτύσσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης», συμπληρώνει ο Αλέξανδρος.

Photo: Yannis Gouzidis

Εκτός από υπεύθυνο service των iΣυσκευών, των PC και των laptops σας, στο iService μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα αξεσουάρ για iPhone (θήκες, καλώδια φόρτισης, φορτιστές, ακουστικά, προστασία οθόνης) καθώς και όλα τα είδη των διαθέσιμων μετατροπέων για υπολογιστές Mac (από USB Type C σε HDMi, Ethernet, USB3, VGA κτλ.).

iService | Ομονοίας & Παύλου Μελά, στο στενό της Τράπεζας Πειραιώς στην Ομόνοια | Τ 2510226615 | Περισσότερα εδώ

Photo: Yannis Gouzidis