Ένας χρόνος KAVALA POST! Και συνεχίζουμε στην… κορυφή!

Ένας χρόνος «ζωής» για το No1 ειδησεογραφικό site της Καβάλας και ένα από τα κορυφαία της ελληνικής περιφέρειας! – Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Ξημέρωνε Παρασκευή και… 13 Ιανουαρίου 2017 όταν, μετά από μήνες προετοιμασίας, σχεδιασμού… ανασχεδιασμού και πολλών τεχνικών δοκιμών ήμασταν έτοιμοι να… πατήσουμε το κουμπί! Το KAVALA POST βγήκε στον «αέρα» για να «συναντηθεί» με όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που καθημερινά γίνεστε ολοένα και περισσότεροι και μας επιλέγετε για την καθημερινή σας ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

Έναν χρόνο μετά, το KAVALA POST έχει πλέον «παγιώσει» την πρωτιά και είναι, βάσει στοιχείων, το Νο1 ειδησεογραφικό site της Καβάλας και ένα από τα κορυφαία σε επισκεψιμότητα της ελληνικής περιφέρειας! 

Το KAVALA POST σε αριθμούς

Από τις 13 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και σήμερα έχουμε δημοσιεύσει 6.274 άρθρα και πάνω από 20.000 φωτογραφίες που καταγράφουν τον «παλμό» της τοπικής και περιφερειακής επικαιρότητας στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό με Άποψη, ψύχραιμα και υπεύθυνα.

Βάσει των στοιχείων της μοναδικής αξιόπιστης καταγραφικής πλατφόρμας Analytics της Google, το KAVALA POST κατέγραψε 2.264.635 μοναδικές επισκέψεις από 661.303 μοναδικούς χρήστες οι οποίοι «διάβασαν« 3.547.576 σελίδες/άρθρα μας.

Η «τάση» του τελευταίου εξαμήνου [Ιούνιος-Δεκέμβριος 2017] έχει «κλειδώσει» για το KAVALA POST περίπου 9.500 μοναδικές επισκέψεις και περίπου 15.000 προβολές άρθρων/σελίδων ημερησίως!

Νά και τα αναλυτικά επίσημα στοιχεία της Google Analytics για την ίδια περίοδο, ανά μήνα:

Είμαστε κοινωνικοί και… οργανικοί!

Από την πρώτη στιγμή το KAVALA POST είχε μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο Νο1 Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Η Σελίδα μας στο facebook (εδώ) ξεκίνησε από το… μηδέν για να φτάσει σήμερα να «μετράει» σχεδόν 10.000 Likes (για την ακρίβεια… 9.666!), πάνω από 100.000 εβδομαδιαία Απήχηση δημοσιεύσεων και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά Αλληλεπίδρασης που «ανεβάζουν» ακόμη περισσότερο την προσθετική αξία των άρθρων που δημοσιεύουμε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «επιδόσεις» μας στο facebook είναι 100% οργανικές, που σημαίνει ότι έχουμε πετύχει αυτούς τους στόχους δίχως να δαπανήσουμε ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση (sponsored) είτε για προσέλκυση Likes είτε για Boost συγκεκριμένων Posts!

Αντί στοχευμένης και πληρωμένης προώθησης, το KAVALA POST έχει ως «κεφάλαιο» τις αναδημοσιεύσεις των «φίλων» του, δηλαδή όλων υμών που μας διαβάζετε και μας «ακολουθείτε» καθημερινά, αλλά και τη βοήθεια Σελίδων που αναπαράγουν τα άρθρα μας, όπως για παράδειγμα η κορυφαία καβαλιώτικη διαδικτυακή «παρέα» του #kavalasymvaineitora τους οποίους και ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Και… συνεχίζουμε!

Έναν χρόνο μετά, συνεχίζουμε να δίνουμε την καθημερινή «μάχη» για την ενημέρωσή σας με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς τους αναγνώστες μας αλλά και τους πελάτες μας που μας στηρίζετε. Χωρίς όλους εσάς η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματωθεί.

Ευχαριστίες επίσης οφείλουμε στους «αφανείς ήρωες» που φροντίζουν οι αναρτήσεις μας να «φτάνουν» σε εσάς με τρόπο άρτιο και λειτουργικό, στους web developers της PRO WEB οι οποίοι ευθύνονται για την «εικόνα» μας!

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο «δρόμο» με την ίδια προσήλωση, αφοσίωση και συνέπεια και υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα… έρχονται!

Χρόνια μας Πολλά!

In this article