Η πιο γευστική «Kalimera» ταξιδεύει από την Καβάλα στην Αθήνα και από εκεί σε όλη την Ελλάδα

Το καινοτόμο προϊόν της καβαλιώτικης εταιρίας Ananiadis Foods «κέρδισε» τους επισκέπτες της Έκθεσης Xenia στην πρωτεύουσα φωτογραφίες

Ένα ακόμη βήμα προς την πανελλαδική εδραίωση του δίσκου πρωινού «Kalimera Breakfast» ήταν για την οικογένεια των επιχειρήσεων Ανανιάδη η παρουσία στην Έκθεση Xenia, στο Metropolitan Expo της Αθήνας, από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019.




Το Kalimera «συστήθηκε» στους 550 εκθέτες και στους 45.000 επισκέπτες της στοχευμένης αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου Έκθεσης.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο του Kalimera παρουσιάστηκαν οι 7 διαφορετικοί τύποι συσκευασμένων δίσκων πρωινού που προσφέρουν στους επαγγελματίες του Τουρισμού αναβάθμιση της επιχείρησής τους.

Οι άνθρωποι της Ananiadis Foods, με επικεφαλής τον Βασίλη Ανανιάδη, ήταν εκεί για να συζητήσουν με ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων τις προοπτικές συνεργασίας, «κλείνοντας» νέες συνεργασίες που αναμένεται να βάλουν το Kalimera δυναμικά στον τουριστικό «χάρτη» από την ερχόμενη τουριστική σεζόν.

Από το ξεκίνημα της Xenia υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τουριστικές επιχειρήσεις της Κρήτης, της Αθήνας, της Εύβοιας, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Σκιάθου, της Κέρκυρας και, φυσικά, της Χαλκιδικής.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι μόλις πρόσφατα η Ananiadis Foods υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης» που αριθμεί περί τα 2.000 ενεργά μέλη για ένταξη του πρωινού Kalimera στις τουριστικές μονάδες της Χαλκιδικής [διαβάστε περισσότερα εδώ].