Lockdown στις μετακινήσεις, αλλά όχι στην απόλαυση. Τώρα, όλες οι Street γεύσεις Ananiadis στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα!

Το κατάστημα προσφέρει πλέον, εκτός από take away, και υπηρεσίες delivery - Διανομή κατ' οίκον και για τα «εδώδιμα» Ανανιάδη

Μπορεί τα καταστήματα εστίασης να μην μπορούν πλέον -ελέω κορονοϊού- να μας υποδεχθούν, ωστόσο εμείς μπορούμε ακόμα και υπό συνθήκες «καραντίνας» να «υποδεχθούμε» στο… σπίτι μας αγαπημένες απολαύσεις με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Το Ananiadis Street Food, η νέα γαστρονομική πρόταση της οικογένειας Ανανιάδη που έγινε το αγαπημένο στέκι του περασμένου καλοκαιριού σερβίροντας γεύσεις «του δρόμου», ενέταξε, με το ξεκίνημα του νέου lockdown, στις υπηρεσίες του τη διανομή κατ’ οίκον.

Όλες οι προτάσεις από το ανανεωμένο menu του καταστήματος έρχονται στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα στο 2510222341

Από την «καλύτερη πίτσα στην πόλη» με την τραγανή ζύμη και τα ποιοτικά toppings μέχρι τα ζουμερά burgers, τα «πειραγμένα» hot dogs, τις αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες και τον γλυκό πειρασμό των ισπανικών Churros!

Εκτός από όλα τα παραπάνω, στην υπηρεσία delivery τα καταστήματα Ανανιάδη έχουν εντάξει και όλα τα είδη delicatessen από το τμήμα της λιανικής, όπως αλλαντικά, τυροκομικά, ζυμαρικά, λάδια, σάλτσες κ.ά.

Δείτε το menu του Ananiadis Stret Food πατώντας εδώ

2510 22 23 41