Lockdown και διατροφή: Ποιος είπε ότι το Street Food δεν μπορεί να είναι και υγιεινό;

Το Ananiadis Street Food συνεργάζεται με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Ντέπη Μαυρίδου και μαζί «χτίζουν» (και παραδίδουν «στην πόρτα σας» καθημερινά) γεύματα υγιεινά, νόστιμα, χαμηλά σε θερμίδες, με κορυφαία υλικά και το βασικότερο; Πολύ χορταστικά!

Ηπανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας και πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι και υγιείς. Μία από τις συνέπειες της «καραντίνας» είναι η μείωση της φυσικής μας δραστηριότητας, αφού βάσει μελετών υπολογίζεται περίπου κατά 30% η μείωση του μεταβολισμού μας την περίοδο του lockdown λόγω της έλλειψης άσκησης, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να πάρουμε παραπάνω κιλά.

Έτσι, υπάρχει η ανάγκη να καταναλώνουμε θρεπτικά πιάτα με βάση τη Μεσογειακή Διατροφή για ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, χαμηλά σε θερμίδες, αλλά όχι απαραίτητα και «αδιάφορα» σε γεύση και νοστιμιά!

Το Ananiadis Street Food συνεργάζεται πλέον με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Δέσποινα (Ντέπη) Μαυρίδου [Eat with D] και μαζί παρουσιάζουν μια σειρά υγιεινών γευμάτων καθε εβδομάδα διαθέσιμα στην πόρτα σας μέσω e-food ή και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας από το κατάστημα.

Τηλέφωνο για παραγγελίες 2510222341

Αυτή την εβδομάδα, η «ομάδα» Ananiadis Street Food+Eat with D σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα παρακάτω γεύματα:

Avocado Caprese
Με αβοκάντο, μοτσαρέλα, τοματίνια, σπανάκι baby, καρύδια και πέστο βασιλικού

Protein Bowl
Με κοτόπουλο στήθος φιλέτο, κινόα, ρεβίθια, σπόρους chia, φύλλα βασιλικού και τυρί Grana Padano