Στέλλα Φουρναράκη: Όλα θα τελειώσουν κάποια μέρα. Και τότε…

Καβαλιώτες μοιράζονται με τους αναγνώστες του KAVALA POST σκέψεις, συναισθήματα και στιγμές από την καθημερινότητά τους «μένοντας στο σπίτι»

6 ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ Θ. ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗꓽ 13033

Σκέψεις… Σκέψεις πολλές. Σκέψεις καλές, σκέψεις στενάχωρες… Υπερισχύουν οι καλές! Όλα θα τελειώσουν κάποια μέρα. Εύχομαι όσο πιο ανώδυνα. Όλα θα τελειώσουν κάποια μέρα και σκέφτομαι τι θέλω να έχω κερδίσει από όλη αυτή την εμπειρία της παγκόσμιας πανδημίας.

Κερδίζω κάθε μέρα χρόνο με τους αγαπημένους μου. Δεν χορταίνω να τους μιλάω, να τους κοιτάω, να τους αγαπάω. Θέλω να τους μαγειρεύω τα αγαπημένα τους φαγητά και γλυκά και να τους τα σερβίρω με χαρά και ευγνωμοσύνη, κάτι σαν μικρές τελετές αγάπης!

Κερδίζω χρόνο με τον εαυτό μου. Τώρα προλαβαίνω να τον κοιτάξω, να τον ακούσω, να τον χαϊδέψω, να τον παρηγορήσω. Του το οφείλω, γιατί προσπαθεί σκληρά.

Οι μέρες είναι δύσκολες και η αγωνία μεγάλη. Συγκινούμαι τώρα πιο εύκολα.

Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι τα αδέρφια μου και τα ανίψια μου τα αγαπημένα που μιλάμε μόνο με βίντεο κλήσεις.

Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι τους γονείς μου και τους  παππούδες μου που δεν μπορώ να τους αγκαλιάσω, εμείς που δεν χορταίναμε αγκαλιές.

Συγκινούμαι  όταν σκέφτομαι τους φίλους μου. Θέλω τόσο πολύ να είναι καλά!

Μου λείπουν οι συμφοιτητές μου και οι καθηγητές μου. Με συγκινεί κάθε τους μήνυμα που δείχνει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία. Και οι μαθητές μου. Από τον πιο μικρό ως τον μεγαλύτερο. Λαχταρώ να τους ξαναδώ σύντομα, να κοιταχτούμε κατάματα και να υποσχεθούμε το ταξίδι μας να μη τελειώσει ποτέ!

Όταν όλο αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα σήμερα θα είναι παρελθόν, εύχομαι να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για τον σκοπό της  ύπαρξής μας. Να κοιτάξουμε ψηλά και να ευχαριστήσουμε το σύμπαν για το δώρο της ζωής!

Όλα θα τελειώσουν κάποια μέρα.

Φαντάζομαι τη μέρα εκείνη λαμπερή και μελωδένια, όλοι να αγκαλιαζόμαστε στους δρόμους και με δάκρυα χαράς να ανταλλάσουμε αγάπη!

Όλα θα τελειώσουν κάποια μέρα και μέχρι τότε θα ζωγραφίζω, θα διαβάζω, θα τραγουδάω, θα δημιουργηθώ, θα περιμένω…

Όλα θα τελειώσουν κάποια μέρα και μέχρι τότε θα στέλνω κάθε πρωί…

6 ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ Θ. ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗꓽ13033


Η Στέλλα Φουρναράκη είναι πρόεδρος του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και της Ομάδας Δράσης ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ, Καλλιτεχνική Συνεργάτις του Δήμου Θάσου