Ευγενία Παπαϊωάννου: Μου λείπουν καθημερινά πράγματα…

Καβαλιώτες μοιράζονται με τους αναγνώστες του KAVALA POST σκέψεις, συναισθήματα και στιγμές από την καθημερινότητά τους «μένοντας στο σπίτι»

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της καραντίνας, ακόμα ξέγνοιαστη, ξεκίνησα ένα group στο facebook με συμβουλές για declutter και styling. Ιδέες, δηλαδή, για ξεκαθάρισμα της ντουλάπας και του σπιτιού μας από άχρηστα ρούχα, αντικείμενα καθώς και συνδυασμούς ρούχων με αυτά που ήδη έχουμε στα συρτάρια μας.

Απεδείχθη επίκαιρο και αναζωογονητικό!

Με κρατάει σε καλή διάθεση και χαίρομαι ακόμα περισσότερο όταν μου λένε πως μέσα στα δυσάρεστα νέα των ημερών, ξεχνιούνται με εικόνες ευχάριστες.

Μου λείπουν οι μαθητές μου… Τέτοιες μέρες σιγά-σιγά θα αρχίζαμε πασχαλινές ζωγραφιές, χειροτεχνίες με λαγουδάκια και αβγουλάκια…

Μου λείπουν καθημερινά πράγματα, όπως το να πάω τον γιο μου στον παιδικό ή στα παιδικά πάρτι (που δεν έγιναν ποτέ). Άραγε, θα κάνουμε φέτος με τους φίλους μας το δικό του πάρτι γενεθλίων;

Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν που ζούμε, ο καθένας στο σπίτι του, έχω καθημερινό στήριγμα τον άνδρα μου και τον υπέροχο γιο μου, που για αυτόν κάθε μέρα είναι γιορτή, χαρά, παιχνίδι και μας παρασύρει και εμάς τους γονείς σε πιο αισιόδοξες σκέψεις.


Η Ευγενία Παπαϊωάννου είναι εικαστικός, δασκάλα ζωγραφικής