Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Τα δώρα που δίνει η ζωή είναι πραγματικά!

Καβαλιώτες μοιράζονται με τους αναγνώστες του KAVALA POST σκέψεις, συναισθήματα και στιγμές από την καθημερινότητά τους «μένοντας στο σπίτι»

Αγαπητό μου ημερολόγιο, περνάμε μεγάλες καταστάσεις πάλι μαζί, όμως είναι και εκείνα τα ωραία ανοιξιάτικα απογεύματα που σε κάνουν να λαχταράς να βγεις έξω και να δεις τη γιορτή αλλαγής της φύσης, από χειμώνα σε άνοιξη.

Μένουμε σπίτι, όμως αυτό δεν αλλάζει τα συναισθήματά μας στο να περνάμε μαζί, καθώς υπάρχει το μπαλκόνι και η φύση δεν κρύβει την ομορφιά της, ούτε τα αρώματα της αμυγδαλιάς που έχει ανθίσει στον απέναντι λόφο.

Σαν να βγαίνει προς τα έξω η καλλιτεχνική φλέβα, φωτογραφίζω, διαβάζω τα αγαπημένα μου βιβλία (e-books), μιλάω με αγαπημένους φίλους, γράφω ποίηση, διαβάζω για τη διδακτική μου… ΠΟΣΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Όσο περνάει όλο αυτό τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε λίγο χρόνο και σε εμάς προσωπικά.

Μια δοκιμασία ας είναι, ο καθένας το ζει με τον δικό του τρόπο, πάντως όλοι μαζί θα το περάσουμε.

Τα μικρά πράγματα είναι πολλές φορές τα μεγαλύτερα δώρα.

Μέσα από αυτό και εμείς που συνεχίζουμε να σπουδάζουμε, μπορούμε και ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας, αλλά αναλογιζόμενοι τι γίνεται έξω.

Μέσα από αυτό, κοιτάμε με άλλα μάτια και ακόμα πιο κυκλικά!

Άραγε, μέσα από αυτό το μάθημα, μεταξύ μοναξιάς και επικοινωνίας, θα καταλάβουμε τα σημαντικότερα αγαθά της ζωής;

Εγώ μένω σπίτι για την προστασία των ευπαθών ομάδων γιατί σέβομαι την υγεία και το δικαίωμα ζωής.


Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι Προγραμματιστής και μέντορας του Antivirus Crowdhackathon COVID-19 για σχεδιασμό προγραμμάτων κατά του κορονοϊού