Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ στην Πανελλήνια Συνάντηση Χορού ΑμεΑ (βίντεο-φωτογραφίες)

Στην ομάδα χορού «Φτερά της ψυχής» του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας απονεμήθηκε από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, το τιμητικό βραβείο της «Θεατρικής χορογραφίας»

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα η 4η Πανελλήνια συνάντηση χορού ΑμεΑ & μεικτών ομάδων. Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ εκπροσώπησαν με μεγάλη επιτυχία στην παραπάνω εκδήλωση οι ομάδες χορού των Παραρτημάτων Χρονίων Παθήσεων Δράμας και Καβάλας καθώς και του Παραρτήματος ΑμεΑ Ξάνθης.

Η ομάδα «Άνθεμα» του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας, παρουσίασε νησιώτικους παραδοσιακούς χορούς, σε χορογραφία της Άννας Θωΐδου και κατέλαβε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις κατακτώντας έτσι το κύπελλο, το οποίο οδηγεί την ομάδα του Παραρτήματος στη δωρεάν συμμετοχή της, στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού για ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων Χορού!

Στην ομάδα χορού «Φτερά της ψυχής» του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας απονεμήθηκε από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, το τιμητικό βραβείο της «Θεατρικής χορογραφίας».

Στην ομάδα «Αστέρια Ζωής» του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο για την Διαπολιτισμική Χορογραφία και σε όλους τους συμμετέχοντες χορευτές αναμνηστικό μετάλλιο και βεβαίωση. Η χορογράφος της ομάδας Ξένια Πεχλιβανίδου επέλεξε για φέτος το θέμα «Γέφυρες κτίζουμε, Φράγματα Γκρεμίζουμε – Πρόσφυγες».

Στις διήμερες εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Σωτήρης Σωτηριάδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Χατζηθεοδώρου, το τακτικό μέλος του ΔΣ Κυριακή Καρνετσή και τα αναπληρωματικά μέλη Άρτεμις Βελικοπούλου και Χαρίκλεια Γιαννακίδου.