Τι πορνό βλέπει η Καβάλα; Δείτε τα επίσημα στοιχεία του μεγαλύτερου site στον κόσμο [αναλυτικά σε πίνακες]

Τι «δείχνει» η Έκθεση του Pornhub: Ποιες Κατηγορίες ψάχνουν οι Καβαλιώτες - Πόσο διάστημα «μένουν» μέσα; - Πού βρίσκονται σε σχέση με τον μέσο όρο της Ελλάδας;

Για δεύτερη φορά στα χρονικά -η πρώτη ήταν δυο χρόνια πριν, το 2015- ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαδικτυακός πάροχος ερωτικού περιεχομένου Pornhub έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία (Insights) για την «κίνηση» του site ειδικά για την Ελλάδα, παρέχοντας τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά δεδομένα που «λένε» πολλά για τις ιντερνετικές «συνήθειες», μεταξύ άλλων, και των Καβαλιωτών, αφού η περιοχή μας εμφανίζεται σε περισσότερους από έναν πίνακες (δείτε παρακάτω).

Η πρώτη διαπίστωση αφορά στη γενική, παγκόσμια κατάταξη της Ελλάδας στην παρακολούθηση πορνό. Η χώρα μας φιγουράρει στην 24η θέση! Κι αν σας φαίνεται υψηλή, τότε θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι «πέσαμε» τρεις ολόκληρες θέσεις από το 2015 (ήμασταν στο Νο. 21) και όλα αυτά παρά τη μεγάλη αύξηση των χρηστών του internet τα τελευταία δύο χρόνια.




Σε μια γενική επισκόπηση, ο μέσος όρος διάρκειας μιας επίσκεψης ενός Έλληνα χρήστο στο Pornhub έχει αυξηθεί από το 9 λεπτά το 2015 στα 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα το 2017, ξεπερνώντας τον παγκόσμιο μέσο όρο σχεδόν κατά ένα λεπτό! Ένα στοιχείο που ξεχωρίζει τους Έλληνες Pornhubbers από τους  «συναδέλφους» τους ανά τον κόσμο είναι η ώρα που επισκέπτονται τον δημοφιλή ιστότοπο. Ενώ σε όλη την υφήλιο οι χρήστες κάνουν χρήση του site κατά τις βραδινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 24:00, οι Έλληνες το επισκέπτονται το… μεσημέρι (!) μεταξύ 15:00-17:00!

Στην Ελλάδα είμαστε… «πατριώτες» ακόμα και στο πορνό, αφού πρώτη «θεματολογία» και με διαφορά στις αναζητήσεις των χρηστών του Pornhub παραμένει η λέξη «ελληνικό»:

Νά και οι πλέον δημοφιλείς Κατηγορίες πορνό που βλέπουν οι επισκέπτες του Pornhub από την Ελλάδα (το ποσοστό αφορά τη διαφορά σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο):

Τι προτιμάει η Καβάλα

Ο επόμενος πίνακας έχει τοπικό ενδιαφέρον αφού δείχνει τις διαφορές (ποσοστιαία) στις σχετικές δημοφιλείς κατηγορίες σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Εδώ εμφανίζεται και η περιοχή της Καβάλας, η οποία δείχνει την ιδιαίτερα προτίμησή της στις τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες που θα δείτε παρακάτω (κυκλωμένες με κόκκινο):

Η Καβάλα φιγουράρει και στις υψηλότερες θέσεις της Επικράτειας σε ό,τι αφορά τη… διάρκεια! Με τον μέσο όρο πανελλαδικά ανά επίσκεψη στο Pornhub να ανέρχεται στα 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, η Καβάλα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, παρακολουθώντας οκτώ (8) δευτερόλεπτα παραπάνω, δηλαδή 10 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα! Στην πρώτη θέση με +28 δευτερόλεπτα είναι η Λευκάδα, ενώ στη χαμηλότερη θέση με -40 είναι η Φωκίδα.

Στον αντίποδα, η Καβάλα βρίσκεται ιδιαίτερα χαμηλά, στις τελευταίες θέσεις σε ό,τι αφορά τις επισκέψεις σε Gay περιεχόμενο. Με τον μέσο πανελλαδικό όρο να διαμορφώνεται στο 5,4% οι Καβαλιώτες έρχονται προτελευταίοι με ένα ποσοστό 4.7%.