Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Κωνσταντίνου: Εξόρμηση έως την 5η γέφυρα

Στο μονοπάτι του «Δρόμου του νερού» θα βαδίσουν την Κυριακή τα μέλη του συλλόγου με χαλαρή διάθεση και για απόσταση 5 χιλ. – Το ραντεβού για όσους θέλουν να απολαύσουν την διαδρομή είναι για τις 9 το πρωί

Τον… δρόμο του νερού θα πάρουν τα μέλη και οι φίλοι του πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Κωνσταντίνου το πρωί της Κυριακής (13/5) σε έναν χαλαρό περίπατο απόσπασης περίπου 5 χιλ., με σκοπό να περπατήσουν και να γνωρίσουν την ιστορία του γνωστού μονοπάτιου που φτάνει μέχρι και την Παλαιά Καβάλα!

Με την επιστροφή τα τραπέζια στο πάρκο στο εντευκτήριο του συλλόγου θα είναι στρωμένα και η ψησταριά αναμμένη για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η εξόρμηση στην οποία όπως τονίζεται το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή διάθεση…

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συλλόγου

«Να περπατήσου, να γνωρίσουμε και να μάθουμε…»

«Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «ο Δρόμος του Νερού» διοργανώνει στις 13 Μαΐου και ώρα 9 το πρωί, τον 3ο  περίπατο στο δρόμο του νερού. Καλεσμένοι είναι όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, όλοι οι Καβαλιώτες αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας για να λάβουν μέρος στη πεζοπορία, ώστε άλλοι να γνωρίσουν και άλλοι να θαυμάσουν ξανά τη πολύ όμορφη διαδρομή ως τη πέμπτη γέφυρα.

Η απόσταση είναι 2,5χλμ περίπου και με χαλαρή διάθεση θα χρειαστεί μια με μια ώρα και ένα τέταρτο μέχρι εκεί. Ανάλογος είναι και ο γυρισμός σε πολύ βάτο μονοπάτι, ενώ για τους πιο ανήσυχους προσφέρεται ένα ακόμη μισάωρο ήπιας ανάβασης ως τη περίφημη μάνα του νερού. Επιστροφή στο σύλλογο όπου εκεί θα περιμένουν αναμμένες ψησταριές, ώστε η κάθε παρέα να μπορεί να απολαύσει τη θέα από το πάρκο ψήνοντας τα εδέσματα που έχει φέρει μαζί της και έχουν αφήσει στο εντευκτήριο.

και καρέκλες υπάρχουν για όλους, καλή διάθεση χρειάζεται για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι που μας γνέφει. Το ΔΣ του συλλόγου είναι στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία. Το ραντεβού είναι τη Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 9 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου.

Για την καλύτερη οργάνωση του περιπάτου αλλά και του ψησίματος παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο Νικόλαος Τσαλίκογλου στο τηλέφωνο 6946680688 ή στο email του συλλόγου [email protected]».