Ένα θρανίο «κάτω απ’ τ’ αστέρια» για τον Κωνσταντίνο Μπιμπή [φωτογραφίες]

Ο δημοφιλής ηθοποιός επισκέφτηκε το ΙΕΚ Καβάλας, μίλησε και «δίδαξε» στους μαθητές του Τμήματος Υποκριτικής Τέχνης - Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος σχετικά στο facebook

Ηεπιτυχημένη πορεία της παράστασης «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα σε σκηνοθεσία Λίλας Μπακλέση και Κωνσταντίνου Μπιμπή με τους δύο τελευταίους να «κρατούν» και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συνεχίστηκε και στην Καβάλα με δύο παραστάσεις που κατάφεραν να «γεμίσουν» ασφυκτικά επί διήμερω το θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 (με την παράσταση της Παρασκευής να είναι… sold out!).

Στο πλαίσιο της διάθεσης για κοινωνική προσφορά, η παραγωγή K2L Productions και ο κ. Λευτέρης Πλασκοβίτης προσωπικά, ανταποκρίθηκαν θετικά σε αίτημα της Διεύθυνσης του Δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας και φιλοξένησαν εντελώς δωρεάν στην παράσταση της Πέμπτης τους σπουδαστές αλλά και τους εκπαιδευτικούς του νεοσύστατου Τμήματος Υποκριτκής Τέχνης Θεάτρου και Κινηματογράφου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το έργο, την παράσταση αλλά και τους ίδιους τους ηθοποιούς.

Την επόμενη μέρα, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Καβάλας. Για δύο και πλέον ώρες, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους σπουδαστές του Τμήματος Υποκριτικής οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με μία έκπληξη, παρουσιάζοντάς του δύο σκηνές από την παράσταση «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» που είχαν παρακολουθήσει το προηγούμενο βράδυ.

Ως «αντίδωρο», ο ηθοποιός τούς «δίδαξε» κάποιες ασκήσεις που ο ίδιος «δίνει» στους σπουδαστές του στην Αθήνα, στη Σχολή όπου διδάσκει Υποκριτική. Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής συναντήθηκε επίσης με τον Διευθυντή του ΙΕΚ Καβάλας Γρηγόρη Ιωσηφίδη ο οποίος τον ενημέρωσε για τη δράση του Ινστιτούτου συνολικά. Ο ηθοποιός, μάλιστα, έγραψε σχετικά στο facebook:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την «αυτοψία» Μπιμπή στο ΙΕΚ Καβάλας: