Βίκυ Ξανθοπούλου: Από τη Θάσο στους… Δελφούς με το «Παίζουμε βιβλίο» [βίντεο]

Η βραβευμένη Καβαλιώτισσα νηπιαγωγός μίλησε στον Θοδωρή Γεωργακόπουλο και το 6ο Delphi Economic Forum για το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα

Τo 6o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 στο Μέγαρο του Ζαππείου. Επί 6 ημέρες, οι φίλοι του Φόρουμ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν 3 ταυτόχρονα live streams που μετέδιδαν το δεκάωρο πρόγραμμα του Φόρουμ με online και φυσικές συμμετοχές.

Στο φετινό Φόρουμ συμμετείχαν 800 υψηλοί καλεσμένοι ομιλητές από 42 χώρες.

Ανάμεσά τους και η «δικιά μας» Βίκυ Ξανθοπούλου, η Καβαλιώτισσα νηπιαγωγός που υπηρετεί στην Ποταμιά της Θάσου και έχει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν βραβευτεί για τις δράσεις που οργανώνει.

Με αφορμή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Παίζουμε βιβλίο» που στα τέλη της περασμένης χρονιάς την έφερε στην κορυφή του κόσμου, αφού έλαβε το βραβείο «εκπαιδευτικός της χρονιάς» από τον θεσμό Global Teachers Award [διαβάστε περισσότερα εδώ], η Βίκυ Ξανθοπούλου ανέβηκε στο «βήμα» του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Δείτε τη συνέντευξη της Βίκυς Ξανθοπούλου στον δημοσιογράφο, ερευνητή και Διευθυντή Περιεχομένου του διαΝΕΟσις Θοδωρή Γεωργακόπουλο: