Φίλιππος Αναστασιάδης: Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές, στην πρώτη, αλλά όχι έσχατη «μάχη» της ζωή σας

Οι ευχές του Δημάρχου Παγγαίου στους μαθητές και στις μαθήτριες με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σύνεση, αξιοπρέπεια, νηφαλιότητα και αισιοδοξία είναι τα συστατικά για την επίτευξη των προσωπικών στόχων, ειδικά της νεολαίας και με αυτήν την «προτροπή» ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ξεκαθαρίζοντας, πάντως, ότι αποτελούν «έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή των παιδιών, αλλά δεν είναι ο τερματικός».

Οι ευχές του Δημάρχου Παγγαίου στη μαθητιώσα νεολαία

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις μετά από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο σχολικό έτος, με μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς να μετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Όμως τα κατάφεραν και αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και όλοι οι γονείς οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτήν τη διαδικασία, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή των παιδιών, αλλά δεν είναι ο τερματικός. Η ζωή είναι μπροστά τους και θα δώσουν πολλές «μάχες» μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους, αρκεί να το κάνουν με σύνεση, αξιοπρέπεια, νηφαλιότητα και αισιοδοξία. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες και όλους τους μαθητές και ειδικά στη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου Παγγαίου και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ένας σημαντικός κύκλος της ζωής τους, ανοίγοντας, παράλληλα νέους ορίζοντες σε ένα μέλλον το οποίο ούτως ή άλλως τους ανήκει.