Ο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» των νέων αποκτάει ένα καινούριο διαδικτυακό «σπίτι»

Η εταιρία ParadiseGcode έκανε δωρεά τον χώρο φιλοξενίας και τον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας η οποία είναι υπό κατασκευή, ενώ για έναν ολόκληρο χρόνο θα παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Ένα νέο διαδικτυακό «σπίτι» ετοιμάζεται να αποκτήσει ο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ»των νέων στην Καβάλα, καθώς η εταιρία ParadiseGcode έκανε δωρεά τον χώρο φιλοξενίας και τον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας η οποία είναι υπό κατασκευή, ενώ για έναν ολόκληρο χρόνο θα παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Ο σχεδιασμός της νέας ιστοσελίδας έχει ήδη ξεκινήσει με σκοπό να αντικαταστήσει το παλιό με νέο σύγχρονο λειτουργικό site και να αναβαθμίσει το Σωματείο ως προς το διαδικτυακό κομμάτι και το κομμάτι των social και κατ’ επέκταση την επικοινωνία του με την κοινωνία της Καβάλας.

«Με αυτήν την πράξη θελήσαμε να συμβάλουμε σε μια προσπάθεια νέων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν και να προσφέρουν κάτι στην πόλη της Καβάλας. Οι νέοι χρειάζονται μια σπίθα κινητοποίησης και με τον «ΔΙΑΛΟΓΟ» των νέων μπορούν να την έχουν, λέγοντας ελευθέρα τους προβληματισμούς τους. Πρέπει όλοι έμπρακτα, να προσπαθούμε να κάνουμε τη φωνή των νέων δυνατότερη», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ParadiseGcode, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

«Αυτό που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα θα αλλάξει ηλεκτρονικά την επικοινωνία για τους νέους της πόλης μας. Άνεργοι, φοιτητές, εργαζόμενοι και σπουδαστές θα μπορούν να ενταχθούν κάπου χωρίς κομματικό χρώμα, αλλά να πουν τα όνειρά τους, τα προβλήματά τους και κάθε τι που πλαισιώνει τον ελεύθερο λόγο, τον διάλογο. Καλούμε τους νέους της πόλης μας της Καβάλας να ακολουθήσουν στα social media τον “ΔΙΑΛΟΓΟ” των νέων και φυσικά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα dialogosyouth.gr», προσθέτει.