Σύλλογος Γονέων 2ου ΓΕΛ Καβάλας: Μπράβο, μπράβο, μπράβο σε όλες και σε όλους!

Συγχαρητήρια του Συλλόγου προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των ομάδων κοριτσιών και αγοριών στο μπάσκετ και των αγοριών στο ποδόσφαιρο για τις επιτυχίες τους στο Σχολικό πρωτάθλημα

Για τις συναρπαστικές αθλητικές στιγμές που έζησαν στις εξέδρες των γηπέδων, βλέποντας τα παιδιά τους να αγωνίζονται με πάθος και να κατακτούν τους στόχους τους, κάνει λόγο η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Καβάλας. Το σχολείο διακρίθηκε στο μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια αλλά και στο ποδόσφαιρο και με την ανακοίνωση τους αυτή οι γονείς ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την παρουσία.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Φέτος μετά από μεγάλη αποχή από τους αθλητικούς χώρους , είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους μαθητές της πόλης μας να αγωνίζονται στα σχολικά πρωταθλήματα.
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Καβάλας συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές  που έλαβαν μέρος σε αυτήν την διοργάνωση και μέσω αυτής προώθησαν το αθλητικό ιδεώδες και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια μας που κατέκτησαν την 2η θέση στο μπάσκετ. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ των αγοριών μας που έφτασαν στον ημιτελικό και τι να πούμε στην ομάδα του ποδοσφαίρου που βγήκε πρώτη!!! Αγωνιστήκατε με πάθος, μας χαρίσατε συναρπαστικές αθλητικές στιγμές και επάξια κατακτήσατε τον τίτλο!!!
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν από όλους τους γονείς για αυτήν την μεγάλη σας νίκη που μας πάει παραπέρα στους περιφερειακούς!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο σε όλες και σε όλους!!!
Εμείς σαν σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θα είμαστε δίπλα τους όπως πάντα άλλωστε!
Σας ευχαριστούμε!!!»