Ξεκίνησε από την Καβάλα για να κερδίσει το Master Chef με σκοπό να μπορεί να μαγειρεύει για άστεγους

Η Κωνσταντίνα Κατζομύτη εντυπωσίασε τους κριτές του παιχνιδιού για τη βιοθεωρία της για τη μαγειρική ως μέσο αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπισμού

Την (ξανα)γνωρίσαμε τον Δεκέμβρη, όταν με πρωτοβουλία της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με το «Βαν της αγάπης» και τη σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου μαγείρεψε, μεταξύ άλλων, για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και συνέδραμε την κατασκευή μπισκοτόσπιτων για τα παιδιά, στην πλατεία Ελευθερίας [διαβάστε εδώ].

Η 46χρονη Καβαλιώτισσα foodblogger, Κωνσταντίνα Κατζομύτη, χειριστής μηχανήματος ραδιοσυχνοτήτων για την αντιμετώπιση όγκων, αποφάσισε να λάβει μέρος στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Star CHANNEL με θέμα τη μαγειρική, το Master Chef 2023.

Τη συμμετοχή της τη δήλωσαν τα παιδιά της, με την ίδια να θέλει να κερδίσει για έναν συγκεκριμένο σκοπό: Να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη, να μπορέσει να πάρει ένα βαν για να μαγειρεύει για άστεγους και να δίνει και να παίρνει χαρά μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά.

Άλλωστε η καθημερινότητά της δε διαφέρει από τον αυτοσκοπό της. Μαγειρεύει σε σχολεία μαζί με παιδιά, προσφέρει μέσα από τη μαγειρική και υπηρετεί το όνειρό της, την κοινωνική προσφορά και το δίδαγμα ότι τα όνειρα κατακτιούνται, αν τα κυνηγήσεις.

Η Κωνσταντίνα Κατζομύτη συμμετείχε στην audition και εντυπωσίασε τους κριτές του παιχνιδιού για τη βιοθεωρία της για τη μαγειρική ως μέσο αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπισμού.

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας στο παιχνίδι