Σε απευθείας μετάδοση η χειροτονία του π. Παύλου Κίτσου. Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε

Δύο λεωφορεία με πιστούς αναχώρησαν από τον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας για την Αθήνα για να παρακολουθήσουν από κοντά την εις επίσκοπον χειροτονία του κληρικού και ιεροκήρυκα επί τριακονταετία της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, ημέρα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών η χειροτονία του πανοσιολογιώτατου αρχιμανδρίτη π. Παύλου Κίτσου, κληρικού και ιεροκήρυκα επί τριακονταετία της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, σε Eπίσκοπο, τον τρίτο και ανώτατο βαθμό της ιερωσύνης, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Για τον λόγο αυτό η Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ, μαζί με τον Δήμο Καβάλας και τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» διέθεσαν δωρεάν 2 λεωφορεία για την οργανωμένη και ομαδική μετάβαση πιστών και ιερέων στην Αθήνα τα οποία αναχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023 από τον Δημοτικό Κήπο.

Παράλληλα, τη χειροτονία του νέου Επισκόπου Παύλου θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε όλο τον κόσμο σε απευθείας σύνδεση με τον Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό Αθηνών οι τηλεθεατές της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης www.orthodoxtv.gr.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 07:30 και θα είναι διαθέσιμη ελεύθερα μπαίνοντας εδώ.