Γιάννης Μαρινόπουλος: Άρωμα… Θάσου στα FLAG Restaurant Awards Greek Cuisine 2023

Ο Θάσιος chef και συνεργάτης πλέον του Γιάννη Σαρρή τιμήθηκε με διάκριση ποιότητας για την κουζίνα που «διευθύνει» σε εστιατόριο ξενοδοχείου στη Θάσο

Παρουσία της αφρόκρεμας των σεφ που υπηρετούν τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, αλλά και πολλών άλλων προσωπικοτήτων από τον χώρο της παραγωγής ελληνικών προϊόντων, δόθηκαν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου τα FLAG Restaurant Awards Greek Cuisine 2023.

Ανάμεσα στους διακριθέντες ο Θάσιος executive chef, Γιάννης Μαρινόπουλος, ο άνθρωπος που εκπαιδεύει πλέον το προσωπικό του «Κουτουκιού» του Γιάννη Σαρρή [διαβάστε εδώ].

Ο κ. Μαρινόπουλος, ανάμεσα σε 97 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, έλαβε διάκριση ποιότητας για το εστιατόριο του ξενοδοχείου A For Art Design Hotel στη Θάσο στο οποίο είναι υπεύθυνος, με συνεργάτη τον chef de cuisine, Κυριάκο Τερλελέ, μια διάκριση που αφορά στις «δημιουργίες» πάνω στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, αλλά με αρκετές παραδοσιακές αναφορές, μια σύνθεση που διακρίνει την ταυτότητα του executive chef.

Η τελετή απονομής έγινε στις αίθουσες του ξενοδοχείου Nikopolis στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια μιας τελετής με πολλά μηνύματα σχετικά με την πορεία και το μέλλον της ελληνικής κουζίνας.