Με τις αποσκευές γεμάτες με διακρίσεις γύρισαν από την Αθήνα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Οι μαθητές συμμετείχαν στον 9ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα» ο οποίος διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μεγάλη ήταν η συγκομιδή βραβείων για τους ταλαντούχους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον 9ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα» ο οποίος διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26 και 27 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πεχληβανίδου έλαβε το Β΄ βραβείο στην Γ΄ κατηγορία, η Θεοδοσία Δαφνιώτη το Γ΄ βραβείο στην Α΄ κατηγορία και ο Άρης Δαφνιώτης απέσπασε διάκριση στην Β΄ κατηγορία, όλοι μαθητές της τάξης πιάνου του καθηγητή, Γιάννη Κανάκη.

Επίσης, στον ίδιο διαγωνισμό σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι μαθητές της τάξης βιολοντσέλου του καθηγητή Χρήστου Κόζαλη: Η Ευαγγελία Καρναμπίτα έλαβε το Β΄ βραβείο στην Γ΄ κατηγορία, η Ζωή Θωμαή Μπάρμπα το Β΄ βραβείο στη Δ ΄κατηγορία και ο Χρήστος Ραφαήλ Γούλας το Β΄ βραβείο στη Δ΄ κατηγορία.

Το Ωδείο συγχαίρει τους μαθητές, στους γονείς και τους καθηγητές τους για τις επιτυχίες αυτές και εύχεται σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, ελπίζοντας ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο στους συμμαθητές τους.