Στο τιμόνι του ΛΑ.Ο.Σ. Καβάλας ο Παράσχος Αγανικόλας

Η πρόταση έγινε πριν από 6 μήνες από τον επικεφαλής του κόμματος με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Καβάλας να την αποδέχεται αμέσως-Στην Καβάλα το Σάββατο 13 Μαΐου ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Πριν από 6 μήνες ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης πρότεινε στο ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Καβάλας Παράσχο Αγανικόλα να αναλάβει τα ηνία της τοπικής Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος, κάτι που ο κ. Αγανικόλας αποδέχτηκε αμέσως, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ανασύσταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΛΑ.Ο.Σ.

«Δεν επρόκειτο να ενταχθώ σε κανένα από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα, παρά το ότι, πρέπει να σας πω, μου έγιναν προτάσεις. Τον πρόεδρο τον εκτιμώ για τον καθαρό και συνεπή πολιτικό του λόγο. Δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να με πείσει. Εδώ και 15 μέρες ξεσήκωσα τον πυρήνα των παλιών στελεχών και από τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. εργάζομαι συστηματικά το τελευταίο διάστημα για την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης», δηλώνει ο κ. Αγανικόλας.

Σημειώνει, επίσης, ότι στόχος είναι η προσέλκυση του ενδιαφέροντος και νέων ανθρώπων, πέρα από τον πυρήνα των 15 περίπου ανθρώπων που συγκροτούν τη Νομαρχιακή Επιτροπή. «Προσπαθούμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον καθαρών, άφθαρτων συμπολιτών μου, που εκτιμούν και εμπιστεύονται τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος εκφράζει διαχρονικά τις ίδιες ιδέες και θέσεις με τις οποίες προσωπικά συμφωνώ», σχολιάζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρατζαφέρης θα επισκεφτεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 την Καβάλα, όπου θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα ανακοινώσει και επίσημα τα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο κ. Αγανικόλας, ενώ πιθανότατα θα προηγηθεί σχετική συνέντευξη Τύπου.

*πηγή εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ