Στο πλευρό των συμβασιούχων ο Βαγγέλης Παππάς

Ανακοίνωση της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης για τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στους δήμους

Τη στιγμή που οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων σε όλους τους δήμους της χώρας βρίσκονται σε εξέλιξη, η δημοτική παράταξη της Καβάλας Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση δηλώνει με ανακοίνωσή της τη συμπαράσταση στους εργαζόμενους, ζητώντας παράλληλα τη μονιμοποίησή τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλης Παππάς κάνει λόγο για «κοροϊδία» και καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα τους «μέχρι την τελική δικαίωση».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Παππά-ΚΑΠ.

Μαζί με τους εργαζόμενους για καλύτερη Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Χρόνια τώρα οι ∆ήμοι έχουν καταστεί αποθήκη μεταφερόμενων προβλημάτων της Κεντρικής ∆ιοίκησης. Ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις το μεταφέρουν μ’ απέραντη ευκολία στους ∆ήμους, χωρίς πόρους και χωρίς νομοθετικό πλαίσιο να προχωρήσουν στις κατάλληλες κινήσεις προς επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, νομοθετούν απέναντι στην επιδίωξη κάθε ∆ήμου να στελεχώσει κατάλληλα τις υπηρεσίες του, ώστε να αντιμετωπίσει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του. ‘Όταν πρόκειται για μόνιμες προσλήψεις τότε θυμούνται και επικαλούνται την προσχηματική νομιμότητα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν επιβάλει στον λαό με δεκάδες αντισυνταγματικές αποφάσεις, απίθανα βάρη.

Σήμερα αγωνίζεται για τα δίκαια του ο κλάδος των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και εμείς σαν παράταξη είμαστε δίπλα στον αγώνα τους να πείσουν την Κεντρική ∆ιοίκηση-Κυβέρνηση ότι φτάνει πια η κοροϊδία Ε∆Ω ΚΑΙ ΤΩΡΑ μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που βρίσκονται στο καθεστώς με συνεχείς ανανεούμενες συμβάσεις στους ∆ήμους της Χώρας.

Καλούμε τους εργαζομένους να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους, μέχρι τελικής δικαίωσης.

ΓΙΑΤΙ, ΤΙΠΟΤΑ ∆ΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ»