Στην Καβάλα στις 16 Οκτωβρίου ο Γιώργος Καμίνης

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πόλη στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας

Η Καβάλα συνεχίζει να αποτελεί ένα προεκλογικό «πέρασμα» για τους υποψηφίους προέδρους του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Έτσι, μετά την επίσκεψη του Γιάννη Μανιάτη (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά (εδώ) και δύο μέρες πριν την επικείμενη έλευση του Νίκου Ανδρουλάκη (διαβάστε σχετικά εδώ), η πόλη θα υποδεχτεί τον Γιώργο Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 στις Σέρρες όπου θα έχει επαφές με φορείς και πολίτες της περιοχής. Κατόπιν θα μεταβεί στη Δράμα από όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Νωρίς το απόγευμα ο κ. Καμίνης θα αφιχθεί στην Καβάλα. Αν και το πρόγραμμά του στην πόλη δεν έχει ακόμα «κλειδώσει», ο υποψήφιος πρόεδρος της Κεντροαριστεράς θα επιδιώξει συνάντηση με τη Διοίκηση του ΤΕΙ ΑΜ-Θ αλλά και με τη δήμαρχο Καβάλας (αυτοδιοικητικός γαρ).

Το βράδυ ο Γιώργος Καμίνης θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία-συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας όπου και θα διανυκτερεύσει προκειμένου την επόμενη μέρα να συνεχίσει την περιοδεία του.