Δήμητρα Τσανάκα: Σε πείσμα των καιρών, να μην το βάλουμε κάτω!

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημάρχου Καβάλας

«Φίλες και φίλοι,
Διανύουμε τα τελευταία χρόνια μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση, έχει διαταράξει την κανονικότητα της ζωής μας. Μας έχει προκαλέσει ανασφάλειες, άγχος, φοβίες και έχει διαταράξει – σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο – την σωματική και ψυχική μας υγεία.
Το 2018, όπως και κάθε νέα χρόνια, αποτελεί για όλους έναν φάρο αισιοδοξίας. Μια ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. 

Υπό αυτό το πρίσμα, ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα και από καρδιάς, οι προσδοκίες και τα όνειρα όλων μας να πραγματοποιηθούν. Το 2018 να είναι έτος σωματικής, ψυχικής και επαγγελματικής ανάτασης για όλους. Σε πείσμα των καιρών, να μην το βάλουμε κάτω. Να δώσουμε την μάχη και να την κερδίσουμε.

Ας οπλιστούμε όλοι με θάρρος, αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε ότι μας πληγώνει και ας αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις προκλήσεις που έρχονται. Με αλληλεγγύη και αγάπη στους συνανθρώπους μας.

Από καρδιάς, απευθύνω σε όλες και όλους σας, τις θερμότερες ευχές μου για οικογενειακή και προσωπική ευημερία, ευτυχία και καλοτυχία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»!

Δήμητρα Τσανάκα
Δήμαρχος Καβάλας