Άρης Βέρρος: Ο αγώνας για την ΑΛΛΑΓΗ δεν σταματά. Μόλις άρχισε!

Διαβάστε το μετεκλογικό μήνυμα του επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών

Στον απόηχο ενός «όμορφου και έντιμου προεκλογικού αγώνα» ο Άρης Βέρρος και οι συνεργάτες του δηλώνουν ότι ο αγώνας τους, τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας δεν σταματά στις εκλογές…

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών ευχαριστεί όσες και όσους στήριξαν τον συνδυασμό στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η πορεία της παράταξης που ξεκίνησε 10 χρόνια πριν θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση στις αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Βέρρου.

«Ο Άρης Βέρρος και τα μέλη της Συμπαράταξης Πολιτών θέλουμε ευχαριστήσουμε τους δημότες του Δήμου Καβάλας που στήριξαν με την ψήφο τους την προσπάθεια μας. Για εμάς η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σταματά στις εκλογές. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία που χαράσσουμε εδώ και 10 χρόνια εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών και όχι των μικρών και μεγάλων συμφερόντων, πάντα δίπλα στους αγώνες των τοπικών κοινωνιών. Δώσαμε έναν όμορφο και έντιμο προεκλογικό αγώνα. Αποκτήσαμε φίλους/ες, συνοδοιπόρους, ανθρώπους που μοιράζονται τις αγωνίες μας. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες ότι ο αγώνας για την ΑΛΛΑΓΗ δεν σταματά. Μόλις άρχισε»!

Για τη Συμπαράταξη Πολιτών
Ο επικεφαλής
Άρης Βέρρος