Δημοτικές Εκλογές 2023: Έντονες φήμες περί… αποχώρησης Κλειτσιώτη από την «κούρσα»!

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Από το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφίων και συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, στην πόλη της Καβάλας κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Ντίνος Κλειτσιώτης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας.

Όσοι διακινούν τις φήμες αυτές, επιμένουν ότι οι πληροφορίες του ισχύουν στο 100% και ότι ο τ. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν θα συμμετέχει τελικά στην «κούρσα» διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο συνδυασμός «Όραμα για το μέλλον» άνοιξε εκλογικό κέντρο, δημιούργησε ιστότοπο και σελίδες προβολής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ προχώρησε και στην ανακοίνωση δεκάδων υποψηφίων συμβούλων.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Ντίνο Κλειτσιώτη, ο οποίος μένει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες περί της αποχώρησής του.

Σε περίπτωση που το «Όραμα για το μέλλον» του κ. Κλειτσιώτη «αποσυρθεί», τελικώς στις 8 Οκτωβρίου 2023 τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας θα διεκδικήσουν έξι [6] συνδυασμοί, οι εξής:

  1. Σύγχρονος Δήμος // Θόδωρος Μουριάδης
  2. Ο Τόπος της Ζωής μας // Μάκης Παπαδόπουλος
  3. Λαϊκή Συσπείρωση // Χρήστος Ποτόλιας
  4. Η Καβάλα Μπροστά // Γιάννης Εριφυλλίδης
  5. Έργο Τώρα // Χαράλαμπος Χρυσανίδης
  6. Ώρα Δημιουργίας // Αναστασία Ιωσηφίδου