Ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne στην Καβάλα! [βίντεο]

Μια... metal διαφήμιση της Καβάλας μέσω του Gus G. και του βίντεο-πρόσκληση με φόντο την πόλη, στο πλαίσιο των σεμιναρίων κιθάρας τα οποία θα παραδώσει, προσκεκλημένος του Nemesis Guitar School του Κώστα Παρασκευά

Έγινε γνωστός με τους Firewind, το σχήμα το οποίο δημιούργησε ο ίδιος και ανέβασε το ελληνικό metal με αγγλικό στίχο σε άλλο επίπεδο, συμμετείχε σε μεγάλες μπάντες, όπως οι Arch Enemy, οι Dream Evil, οι Nightrage και οι Mystic Prophecy και άγγιξε… ταβάνι, μένοντας στο πλευρό του Ozzy Osbourne για 8 χρόνια, αντικαθιστώντας τον τεράστιο Zakk Wylde.

Ο Κώστας Καραμητρούδης ή αλλιώς Gus G. είναι ένας Έλληνας βιρτουόζος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους metal κιθαρίστες παγκοσμίως και το κυριότερο, δε σταματάει να έχει φιλοδοξίες, δηλώνοντας, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ξένο περιοδικό ότι δεν αισθανόταν… παραγωγικός δίπλα στον ιδρυτή της metal Ozzy.

Πρόσφατα εξέπληξε τους πάντες παρουσιάζοντας τη βαθμολογία της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας.

Ο Gus G. θα βρίσκεται στην Καβάλα το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο του Gus G’s Guitar Weekend Apocalypse, μια σειρά σεμιναρίων κιθάρας τα οποία θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο LUCY, προσκεκλημένος του Nemesis Guitar School του Κώστα Παρασκευά, σε συνδιοργάνωση με το Firewind Ltd.




Μάλιστα, για τις ανάγκες της εκδήλωσης, έφτιαξε ένα βίντεο με φόντο την Καβάλα, αποκαλώντας εξαιρετική τη θέα από το Φρούριο.

Μαζί του θα είναι ακόμα τρεις μεγάλοι κιθαρίστες: Ο Andy James (Sacred Mother Tongue, Fields of the Nephilim), ο Mike Dawes (Solo and Guest guitarist at Justin Hayward band and Machinae Supremacy) και ο Nick Johnston (Albums: Remarkably Human, Atomic Mind etc).

Εισιτήρια και πληροφορίες για τους προσκεκλημένους κιθαρίστες μπορείτε να βρείτε εδώ.

O Gus G. μάς προσκαλεί στο σεμινάριο με φόντο την Καβάλα

*Κεντρική φωτογραφία: Gary Miller