Ο νέος δίσκος των Καβαλιωτών Wild Souls, «ένα διαμάντι που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο»!

Διαβάστε μια νέα διθυραμβική track-by-track δισκοκριτική για το «Queen of My Heart» που κυκλοφορεί πλέον παγκόσμια από τη Lions Pride Music

Στις 29 Μαΐου 2020 κυκλοφόρησε από τη δανέζικη εταιρία Lions Pride Music η τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των Wild Souls με τίτλο «Queen of My Heart» που περιλαμβάνει 15 πρωτότυπες συνθέσεις με όλες τις ηχογραφήσεις αλλά και τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο να έχουν γίνει στην Καβάλα [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του CD σε φυσική αλλά και σε ψηφιακή μορφή, το «Queen of My Heart» έχει καταφέρει να αποσπάσει ουκ ολίγες κολακευτικές κριτικές από πολλά έγκυρα διαδικτυακά και όχι μόνον Μέσα από όλο τον κόσμο.

Το KAVALA POST αναδημοσιεύει την κριτική του δημοφιλούς blogger Βαγγέλη Φουντούκου ο οποίος χαρακτηρίζει τη νέα δουλειά της πενταμελούς καβαλιώτικης μπάντας ως ένα «διαμάντι», ενώ σχολιάζει και τα 15 τραγούδια του «Queen of My Heart» ένα-ένα. Διαβάστε τη:

«Ένας άτυπος φόρος τιμής ή καλύτερα ένα άτυπο tribute στην δεκαετία του ’80, οι ήχοι που ακούγονται στοn δίσκο των Καβαλιώτων Hard rockers θυμίζουν έντονα ’80s αλλά πάντα με τοn δικο τους μοναδικό ήχο, ο δίσκος χωρίς υπερβολή είναι ενα διαμάντι που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

Τα κομμάτια που περιέχει είναι μελωδικά, ρυθμικά και με επιρροές από πολλά ονόματα της δεκαετίας του ’80, βέβαια δεν λείπουν αυτά που έχουν και προσωπικό χαρακτήρα. Είχα καιρό να ακούσω ολόκληρη δισκογραφική δουλειά και να μου αρέσει από την αρχή ως το τέλος, δυστυχώς όλοι εδώ και χρόνια ειχαν πέσει στη δίνη της γρήγορης εκδόσης δίσκων και τα άλμπουμ δεν είχαν παρά ελάχιστα καλά τραγούδια, πράγμα που δεν συμβαίνει στον δίσκο των Wild Souls.

Η δουλειά είναι προσεγμένη με εμφανείς τις διαφορές στην παραγωγή και την εξέλιξη που είχε το γκρουπ σε σχέση με τους 2 προηγούμενους δίσκους που ήταν αφενός αξιόλογοι αλλά κατά τι υποδεέστεροι σε σχέση με τον εν λόγω δίσκο.

Το album αποτελείτε από τα:

 1. Nothing But Loving You και το headbanging ξεκινά. Ίσως το ποιο συναυλιακό κομμάτι του δίσκου. Έχει εισαγωγή που θυμίζει έντονα το Poundcake των Van Halen αλλά και το Bad Boys των Whitesnake. Aν αρχίζει ένας δίσκος με τέτοιο κομμάτι σκέφτεσαι ότι και τα επόμενα θα είναι φωτιά…
 2. Night Groove ένα ρυθμικό και ίσως και έντονα χορευτικό θα έλεγα κομμάτι μιας και ο ρυθμός του σε κάνει να κουνιέσε ασυναίσθητα μπρος-πίσω.
 3. Love Ain’t No Lie ένα κομμάτι που θυμίζει έντονα την Jennifer Rush στο κομμάτι της I Come Undone δεν παύει όμως να είναι ακόμη μια κομματάρα!
 4. Ready To Rock πολύ ρυθμικό με έντονα χαρακτηριστικά που θυμίζουν Def Leppard, ίσως να είναι έτοιμοι για το πρώτο τους Hit!
 5. Queen Of My Heart δυνατή Hard Rock μπαλάντα που παραπέμπει σε παλαιότερη κυκλοφορία του συγκροτήματος από τον 1ο δίσκο και ειδικότερα στον δίσκο On the Road και στο κομμάτι Broken Heart, εδώ μπορεί να έχουμε το sequel.
 6. Sexcellent εδώ έχουμε ένα πάντρεμα των Faster Pussycat και των Poison. Πιστεύω πως ο Bret Michaels θα ήταν περήφανος εάν το είχε στο ενεργητικό του.
 7. I Remember You μια δυναμική μπαλάντα που έχει έναν δικό του μοναδικό ήχο που δεν έχουμε ακούσει γενικώς ούτε από το συγκρότημα σε προηγούμενη δουλειά ούτε όμως και από άλλα γκρουπ.
 8. Set Me Free αυτό το κομμάτι είναι κομμένο και ραμμένο για τον David Coverdale ίσως και γιαυτό ο τραγουδιστής του συγκροτήματος προσπαθεί να τον μιμηθεί φωνητικά.
 9. Snakebite δυνατό κομμάτι που σε κάνει να λες σε ποιόν είναι αφιερωμένο στον Alice Cooper ή τους Whitesnake αν και θα προτιμούσα των δικό μου αγαπημένο Alice Cooper.
 10. Hold Me Tight ίσως το πιο πολυσυλλεκτικό κομμάτι του δίσκου με επιρροές που θυμίζουν έντονα Winger, Dokken, Autograph, Tesla, Firehouse.
 11. Beyond The Stars ένα αυθεντικό κομμάτι τους που σε κάνει να θες να ακούσεις ξανά και ξανά.
 12. Street Eagles τελευταίο κομμάτι του δίσκου, ένα μοτοσυκλετιστικό κομμάτι που δεν σε αφήνει αδιάφορο!