Και το καλοκαίρι του 2021 οι Καβαλιώτες δίνουν «ραντεβού» στην Tosca [φωτογραφίες]

Νέος «αέρας» στην ιστορική πλαζ της Καβάλας - Ελεύθερη είσοδος και νέα προσιτή τιμολογιακή πολιτική στο εστιατόριο

Tην Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, μετά από έναν αγώνα δρόμου με τον χρόνο, άνοιξε για τους λουόμενους και τους πρώτους τουρίστες η ανανεωμένη Tosca Beach της Καβάλας.

H νέα διοίκηση σε χρόνο ρεκόρ -αφού ουσιαστικά μέσα σε 15 ημέρες ολοκλήρωσε τις εργασίες για την επαναλειτουργία της ακτής- είχε εκπονήσει έναν σχεδιασμό για την αναβάθμιση της μονάδας με νέο, μοντέρνο εξοπλισμό παραλίας, μεγάλο μέρος του οποίου έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Οι νέες ξαπλώστρες ήρθαν και τοποθετήθηκαν στην ακτή, ενώ αναμένονται και τα στρώματα και σύντομα θα λειτουργήσει και το a la carte εστιατόριο.

Παρά το γεγονός ότι  οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για την εξόρμηση στην παραλία, ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της οι «παλιοί» Καβαλιώτες λουόμενοι έκαναν την εμφάνισή τους και εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι βρίσκονται και πάλι στην αγαπημένη τους παραλία, χώρο καθημερινών καλοκαιρινών συναντήσεων με τις παρέες τους.

Θετικά είναι και τα πρώτα μηνύματα για την ξενοδοχειακή πληρότητα της μονάδας. Όπως δήλωσε η Ειρήνη Βρανά, δικηγόρος και μια εκ των νέων διαχειριστών της μονάδας, αφίχθησαν για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι πρώτοι τουρίστες, Βαλκάνιοι, Έλληνες και από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ενώ οι κρατήσεις για το επόμενο διάστημα  επιτρέπουν την αισιοδοξία ότι το καλοκαίρι θα κυλήσει ικανοποιητικά από άποψη πληρότητας ξενοδοχειακής.

Θυμίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχει είσοδος για το κοινό και χρεώνεται μόνον η ξαπλώστρα με το ποσό των 3 ευρώ.