Κοπή πίτας και βράβευση αριστούχων μαθητών από τους Απόστρατους Αξιωματικούς Στρατού Καβάλας

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός της ΕΑΑΣ και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης – Τυχερός της χρονιάς ο Ανχης Παντακέλογλου Ευστάθιος

Στις 2 Φεβρουαρίου 2023 τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) της Καβάλας πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, σε μια λιτή τελετή στην οποία παρέστησαν μεγάλος αριθμός μελών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της ΙΜΦΝΘ και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

Ο τυχερός της χρονιάς Ανχης Παντακέλογλου Ευστάθιος παρέλαβε από το Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Υπτγο ε.α. Αλέξανδρο Σιρίτογλου σετ με δύο ασημένιες κορνίζες.

Κατά τη τελετή βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου του προηγούμενου σχολικού έτους 2021 – 2022 καθώς και οι αριστούχοι μεταπτυχιακοί φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους εντός του 2022 και είναι τέκνα των μελών της Ένωσης.

Το Τοπικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο, τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους και κυρίως τα μέλη και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση, όπως επίσης τους γονείς και τους βραβευθέντες μαθητές και τους εύχεται καλό, ευλογημένο και δημιουργικό το Νέο έτος.