Βύρωνας Καβάλας: Ακόμα μια μεταγραφή «Γ’ Εθνικής» με τον Άκη Μπάμπουρα

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού που πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανδραμαϊκού

Ακόμα μια μεταγραφή «Γ’ Εθνικής» και μάλιστα από την ίδια… πηγή, τον Πανδραμαϊκό ανακοίνωσε ο Βύρωνας Καβάλας. Απέκτησε τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Άκη Μπάμπουρα που πέρσι ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα της Δράμας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Ξηροπόταμο και Νέστο.

Η ομάδα της Καβάλας προχωρεί συστηματικά κάνοντας στοχευμένες κινήσεις οι περισσότερες από τις οποίες δεν είναι από την ντόπια αγορά, και δείχνουν ξεκάθαρα ότι στοχεύουν να επιστρέψουν τη νέα περίοδο, απ’ εκεί που υποβιβάστηκαν πέρσι δηλαδή στη Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπάμπουρα αναφέρεται τα εξής:

«Τα χέρια έδωσαν ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας και ο ποδοσφαιριστής Άκης Μπάμπουρας που εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-24. O 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα αξιοποιηθεί αγωνιστικά από το τεχνικό επιτελείο σε κλίμα συνεργασίας και κοινού οράματος.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Βύρωνα και αισιόδοξος για το πρωτάθλημα που ξεκινά. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με θετικό κλίμα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της διοίκησης».

Εμείς του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία, δίχως αγωνιστικά απρόοπτα.
Άκη, καλώς ήρθες στη νέα σου ποδοσφαιρική οικογένεια»!