ΑΟ Καβάλα: Αναβολή με Αετό Βαρβάρας λόγω χιονιού! Μετατίθεται για 31/1

Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου της έδρας του Αετού, που είναι καλυμμένος με χιόνι δε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση

Νι φόβοι που είχαν εκφράσει εδώ και αρκετές ημέρες στο επιτελείο του ΑΟΚ σχετικά με την πιθανότητα να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Αετό Βαρβάρας την Κυριακή 21/1 στη Χαλκιδική δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Οι άνθρωποι της Καβάλας έβλεπαν το μετεωρολογικό δελτίο που «έδινε» χιονόπτωση στη συγκεκριμένη περιοχή και έλπιζαν ότι η πρόβλεψη δε θα είναι σωστή. Δυστυχώς όμως «έπεσε μέσα» και έτσι όλος ο ορεινός όγκος της Χαλκιδικής είναι καλυμμένος με χιόνι, όπως και η Βαρβάρα. Στο γήπεδο του Αετού δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα ήδη από το Σάββατο 20/1, οπότε και την Κυριακή το πρωί πάρθηκε η αναμενόμενη απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης Αετός Βαρβάρας-ΑΟ Καβάλας για την 20η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι, αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, ορίστηκε να διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη 31/1, κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΟΚ θα κληθεί να δώσει μέσα σε μια εβδομάδα 3 αγώνες. Κι αυτό γιατί την Τετάρτη 24/1 θα αντιμετωπίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» το Νέστο Χρυσούπολης για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ. Ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος της 21ης αγωνιστικής (την Κυριακή 28/1) με τον Άρη Πετεινού εντός έδρας και στη συνέχεια θα παίξει με τον Αετό Βαρβάρας.

Η ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα από την πλευρά των γηπεδούχων αναφέρει σχετικά: «Ο σημερινός αγώνας Αετός Βαρβάρας -ΑΟ Καβάλας δεν θα διεξαχθεί σήμερα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου μας (καλυμμένο με χιόνι ).Ο αγώνας ορίστηκε για τις 31/01/2024».

Με την επισημοποίηση της αναβολής του αγώνα στη Χαλκιδική, η ομάδα πραγματοποίησε προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου.