O AOK στον τελικό του κυπέλλου, ο Άρης Πηγών στον… 7ο ουρανό

Η ομάδα της Καβάλας κέρδισε και στη ρεβάνς με 3-2, ενώ οι Πηγές πανηγύρισαν επίσημα την κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣ Καβάλας σηκώνοντας την κούπα

Ενας αγώνας όπου όλοι ήταν ικανοποιημένοι στο τέλος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο των Πηγών. Ο ΑΟΚ με τη νίκη του με 2-3 επί του τοπικού Άρη πιστοποίησε και τυπικά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟΚ δυσκολεύτηκε περισσότερο στη ρεβάνς, απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι όπου επικράτησε με 0-5. Κέρδισε με 2-3 με τα γκολ των Σαμπανίδη, Ιωαννίδη και Αλ Ρασντί, ενώ οι γηπεδούχοι που προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση και ήταν ισόπαλοι 2-2 στο ημίχρονο σκόραραν με Αθανασάκη και αυτογκόλ του Ιωαννίδη.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της ΕΠΣΚ, σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, με ειδική εξέδρα και άφθονα βεγγαλικά, παρουσία της διοίκησης του ΑΟΚ, αλλά και της ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Βύρωνας στον τελικό του κυπέλλου

Στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου, ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα, που αναδείχτηκε ισόπαλος στα Λιμενάρια της Θάσου με την Αναγέννηση με σκορ 1-1. Η ομάδα της Καβάλας είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα με 3-0 και έτσι πέρασε στην τελική φάση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αγγελίδη ύστερα από πάσα του Πεπκολάι, ενώ ο Βύρωνας απάντησε στο 28ο λεπτό με τον Πτηνόπουλο.

Νίκη 1-2 για τον Ηρακλή στο εξ αναβολής

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι την Τετάρτη διεξήχθη και το εξ αναβολής παιχνίδι του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, ανάμεσα τον Πανιώνιο Ν. Ξεριά και τον Ηρακλή Καβάλας. Οι πρωταθλητές επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με 1-2 με τα γκολ των Ανδρεάνη και Αντωνάκη. Οι «γηραιός» αξίζει να τονιστεί ότι πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή αήττητος, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση!