«Η Καβάλα Μπροστά»: Η Δημοτική Κοινότητα Αμυγδαλεώνα αισθάνεται «ριγμένη»…

Παράπονα για άδικη και άνιση κατανομή των δημοτικών πόρων στις κοινότητες της ΔΕ Φιλίππων, από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου στη συνάντηση τους με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά» Γιάννη Εριφυλλίδη με τον Πρόεδρο, Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, και τα υπόλοιπα Μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Αναστασία Μπόνια, Κωνσταντίνα Μαρίνα Τουρασανίδου, Γιώργο Ζεϊτίδη και Χρήστο Παναγιωτίδη. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης συνοδευόταν από τον γραμματέα της δημοτικής παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά», Κώστα Τιτόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα ανέδειξαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του Αμυγδαλεώνα στην καθημερινότητά τους και εξέφρασαν το παράπονό τους για την άνιση και άδικη κατανομή των δημοτικών πόρων στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, η οποία αποβαίνει σε βάρος και της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός των οδών, η μη κοπή των χόρτων στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η έλλειψη προσωπικού καθαριότητας. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής, όπως η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου, η οποία λιμνάζει λόγω της αδράνειας της Δημοτικής Αρχής, καθώς και η αξιοποίηση της μεγάλης έκτασης 6.500 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας με βάση τη μελέτη του ΓΕΩΤΕΕ, του κτιρίου της Ιατρικής Εταιρείας και του Παλιού Υδραγωγείου.

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης, αφού κατέγραψε τα προβλήματα που τέθηκαν στη συζήτηση, δεσμεύτηκε να τα θέσει στις προσεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και να πιέσει για την άμεση εύρεση λύσεων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα.