Υποδύονται τους μαθητές του 5ου ΓΕΛ Καβάλας και πωλούν Χριστουγεννιάτικα ήδη

Ανακοίνωση του διευθυντή του σχολείου Βασίλη Αλειφέρη με την οποία τονίζεται ότι το όνομα της σχολικής μονάδας χρησιμοποιείται παρατύπως

Αλλο έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκαν ορισμένοι για να πουλήσουν Χριστουγεννιάτικα ήδη και κερδίσουν χρήματα, στην Καβάλα. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του διευθυντή του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας Βασίλη Αλειφέρη, το τελευταίο διάστημα ορισμένοι χτυπούν πόρτες σπιτιών και προωθούν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και άλλα αντικείμενα υποδυόμενοι τους μαθητές του εν λόγω σχολείου. Οι κινήσεις αυτές έγιναν γνωστές στη διεύθυνση της σχολικής μονάδας που έσπευσε να τις κάνει γνωστές σε όλους και να τονίσει ότι το όνομα του σχολείου χρησιμοποιείται παρατύπως.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Κατόπιν αναφορών ότι μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας περνούν από σπίτια και πωλούν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και άλλα αντικείμενα, η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, και οι μαθητές του 5ου ΓΕΛ ενημερώνουν ότι καμία τέτοια ενέργεια δεν πραγματοποιείται από μαθητές του σχολείου μας και παρατύπως χρησιμοποιείται το όνομα του σχολείου με σκοπό τη πώληση κάθε είδους αντικειμένου».