Διεθνές Τουρνουά «Απ. Παύλος»: Άψογη διοργάνωση, μεγάλες επιδόσεις!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, από διοργανωτικής και αγωνιστικής άποψης, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/1) το πρώτο μεγάλο διεθνές κολυμβητικό τουρνουά της Καβάλας στο κλειστό κολυμβητήριο

Άκρως επιτυχημένο ήταν το πρώτο εγχείρημα των Ναυταθλητικών Ομίλων της Καβάλας (ΝΟΚ και ΟΘΑΚ) και του Δήμου Καβάλας, για την διοργάνωση του 1ου διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ, με την επωνυμία «Απ. Παύλος» που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας.

Περίπου 650 αθλητές από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία αγωνίστηκαν μέσα σε εξαιρετικές συνθήκες προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους θεατές που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου. Αυτή η πρώτη απόπειρα της Καβάλας για ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός δεν είχε μόνο διοργανωτική επιτυχία αλλά και αγωνιστική μιας και σημειώθηκαν επιδόσεις απίστευτες, που αποτελούν ρεκόρ όλων των εποχών για την αθλητική εγκατάσταση της Καβάλας, από τους αρκετούς αθλητές παγκόσμιου επιπέδου που έπεσαν στην πισίνα. Δίπλα σ’ αυτούς και οι φερέλπιδες αθλητές της Καβάλας που κι αυτοί  σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και κοντραρίστηκαν με μεγαθήρια.

Με βάση τις επιδόσεις τους οι αθλητές που ξεχώρισαν ήταν 1. Καρπουζλής Ι., 2. Νεγρης Δ. 3. Θωμογλου Σ., ενώ οι αθλήτριες ήταν 1. Αραουζου Κ., 2. Βουρνα Κ. 3. Ραυτόπουλου Ει. Ο Δήμος Καβαλας ευχαριστεί θερμά, τον ΝΟΚ, τον ΟΘΑΚ, την ΚΟΕ, την FINA, την Αγωνόδικο επιτροπή, την γιατρό των αγώνων, τους πολύ μεγάλους αθλητές και αθλήτριες που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά και φυσικά το προσωπικό του Δήμου, εξαιτίας του οποίου οι συνθήκες των αγώνων ήταν εξαιρετικές.