Ποσειδώνας: «Πρέπει να μας πείσουν ότι δεν ήταν… οργανωμένο»!

Να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι με την Παναγία για τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας ζητάει ο Ποσειδώνας μιας και όπως υποστηρίζει δεν ειδοποιήθηκε για την αλλαγή την αλλαγή των δεδομένων στην ώρα έναρξης της αναμέτρησης

Θέση για την υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνας της κόντρα στον Αίαντα Παναγίας, πήρε ο Ποσειδώνας με ανάρτηση του στην σελίδα του στο fb, όπου εξιστορεί το πώς εκτυλίχτηκαν τα πράγματα και καταλήγει τονίζοντας ότι θα πρέπει να επικρατήσει η λογική και να οριστεί και πάλι ο αγώνας, ενώ επισημαίνει ότι θα πρέπει κάποιοι να τους πείσουν ότι όλα όσα συνέβησαν δεν ήταν… οργανωμένα. Αναλυτικά. «Για όσους απορείτε για την σημερινή παρωδία και δεν έχετε πληροφορηθεί ακόμα για το τι συνέβη το πρωί στο γήπεδο του Χαλκερού. Την Τετάρτη 25/4 σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΠΣ ρωτήσαμε για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Παναγία. Κι αυτό διότι είναι σύνηθες οι ομάδες που έρχονται από το νησί να ζητούν αλλαγή ώρας λόγω των δρομολογίων των πλοίων. Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι η ώρα που θα αγωνιστούμε είναι 11:45. Έτσι λοιπόν ενημερώσαμε τους γιατρούς για την αλλαγή ώρας όπως και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Σήμερα (σ. σ. χθες) το πρωί λοιπόν στις 10:30 μας τηλεφώνησε ο φροντιστής του γηπέδου και μας είπε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα βρισκόταν ήδη στο γήπεδο όπως επίσης και οι διαιτητές και δεν ήταν ενήμεροι για καμία αλλαγή ώρας. Αφού λοιπόν τρέχοντας βρεθήκαμε στο γήπεδο του Χαλκερού στις 11:00 και η ομάδα ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στις 11:05 και βρήκαμε και γιατρό στις 11:07 ο διαιτητής του αγώνα Ρέμπας Ιωάννης ήταν ανένδοτος και έκλεισε το φύλλο αγώνος λέγοντας ότι σύμφωνα με τον κανονισμό η ομάδα έπρεπε να είναι έτοιμη να αγωνιστεί 5 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα .

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ομάδα της Παναγίας χρειάζεται τους βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία και όπως είναι λογικό εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση στο έπακρο ζητώντας επιτακτικά να κλείσει το φύλλο αγώνος για τους παραπάνω λόγους.

Μετά λοιπόν από αρκετή ώρα σε τηλέφωνα με όλους τους αρμόδιους φορείς για το θέμα, μας παραδόθηκε το φύλλο χωρίς την σύνθεση της ομάδας μας χωρίς την υπογραφή του αρχηγού μας λέγοντας απλά ότι δεν παραβρεθήκαμε εγκαίρως και επίσης ότι παραδώσαμε τα δελτία στις 11:20 ( κάτι το οποίο δεν είναι αληθές αφού από την πρώτη στιγμή 11:05 ο διαιτητής Ρέμπας είπε ότι το φύλλο αγώνος κλείνει). Όλο αυτό μοιάζει να είναι οργανωμένο… Πρέπει κάποιοι να μας πείσουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δυστυχώς κάτι τέτοιες καταστάσεις παρουσιάζουν ένα ποδόσφαιρο που ο κόσμος απεχθάνεται και έχει διώξει πολλούς από τα γήπεδα. Σκεφτείτε ότι σήμερα στο γήπεδο του Χαλκερού παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας αφού μετά το ματς ακολουθούσε γιορτή για το κλείσιμο της σεζόν.

Ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και να οριστεί νέα ημερομηνία και ώρα για τον αγώνα αυτό».