ΟΘΑ Καβάλας: Από τη «Λευκή Νύχτα» στους αγώνες ιστιοπλοίας και κολύμβησης [Φωτογραφίες]

Σαββατοκύριακο γεμάτο με αθλητικές δραστηριότητες - Συμμετοχή στη «Λευκή Νύχτα» με χορό και παιχνίδι, ιστιοπλοϊκός αγώνας με 22 σκάφη και αγώνες κολύμβησης για παιδιά από 6 έως 9 ετών όπου οι συμμετοχές έφτασαν τις 500

Γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες ήταν για τον ΟΘΑ Καβάλας το Σαββατοκύριακο! Την Παρασκευή 4/5/18 ο όμιλος γιόρτασε στην οδό Ομονοίας την «Λευκή Νύχτα». Τοποθετήθηκε σταντ με μουσική,  εικόνες και βίντεο από όλα τα τμήματα του ομίλου και στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό με ζούμπα και παιχνίδια για τους μικρούς θεατές που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα. Ταυτόχρονα στα γραφεία του Ομίλου γινόταν η ενημέρωση στα πληρώματα για τον στίβο αγώνα του ιστιοπλοϊκού αγώνα που  θα ξεκινούσε το Σαββατοκύριακο με συμμετοχή τελικά που ξεπέρασε τις 19 συμμετοχές του προηγούμενου αγώνα και έφτασε τις 22.

Την Κυριακή  6/5/18 το πρωί στις 11:00 ξεκίνησε ο αγώνας των ακαδημιών που διοργανώθηκε από τον ΟΘΑΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας. Ήταν ένας αγώνας για τους μικρούς κολυμβητές ηλικίας 6 έως 9 ετών με την συμμετοχή  των κολυμβητών στους αγώνες να φτάνει τους 500! Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικό δίπλωμα.

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα παρουσιάστηκε μια χορογραφία από το τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης του ομίλου μας. Και βέβαια η Κυριακή έκλεισε με τις απονομές του ιστιοπλοϊκού αγώνα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και πολύ κέφι. Το ΔΣ του ΟΘΑΚ  με ανακοίνωση του ευχαριστεί  θερμά τους γονείς των αθλητών του που είναι πάντα κοντά και βοηθούν σε όλες τις διοργανώσεις.