ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την στήριξη

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής που επισημαίνει ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας αποδεικνύει έμπρακτα ότι αγαπάει τον τόπο του

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τον ευρωβουλευτή Θόδωρο Ζαγοράκη για την βοήθεια και την στήριξη που προσφέρει στην ομάδα, που τον ανέδειξε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι σιγουριά των παραγόντων της ομάδας ότι η στενή αυτή σχέση θα συνεχιστεί και στο μέλλον μιας και ο αρχηγός της Εθνικής που κατέκτησε το Euro του 2004 έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον τόπο του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ευρωβουλευτή Θόδωρο Ζαγοράκη γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλάι μας και στήριξε έμπρακτα την φετινή μας προσπάθεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η σχέση θα έχει συνέχεια και στο μέλλον γιατί ο Θ. Ζαγοράκης έχει αποδείξει ότι αγαπάει και ενδιαφέρεται για τον τόπο του αλλά και την ομάδα που τον ανέδειξε».