Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση ευχαριστεί για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Λυκείων…

Η διοργάνωση που έφερε στην Καβάλα τις 8 καλύτερες ομάδες Ελλάδος και Κύπρου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη και στη βοήθεια των χορηγών

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανέθεσε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 4 και 5 Απριλίου 2019.

Η διοργάνωση αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Καβάλα, καθώς οι 8 καλύτερες σχολικές ομάδες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων, αγοριών και κοριτσιών από την Ελλάδα και την Κύπρο, (150 περίπου αθλητές, προπονητές και συνοδοί) φιλοξενήθηκαν στην πόλη.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στη βοήθεια των μεγάλων χορηγών μας και των επιχειρήσεων που συνέδραμαν στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, όπως επίσης και αυτής των στελεχών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, των εθελοντών εκπαιδευτικών και φυσικά των μαθητών των Σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πλαισίωσαν και παρακολούθησαν τους αγώνες τις δύο μέρες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου Απόστολος Βαγενάς ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης: την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, το Δήμο Καβάλας και την εταιρεία Energean.

Επίσης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις: Φυτώρια Καζάκου, Ατλαντίδα-Τουρναβίτης, Τυπογραφείο-Νικόλαος Δορδοκίδης, Χρωμοσύνθεση-Μορφίδης Θεόδωρος, Art of Sound & Lights-Βασίλειος Αναστασιάδης, Radio Alpha.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας για τη συμμετοχή της στην Τελετή Έναρξης των αγώνων.

Τέλος, ευχαριστεί τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθερούπολης για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις των ομάδων και τους Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας για την παραχώρηση βοηθητικού αθλητικού υλικού.