ΑΟΚ-Βόλεϊ Γυναικών: Σε 3 στάδια η φετινή προετοιμασία

Άρχισε η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Μπαλασά στη 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η περίοδος προετοιμασίας για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν στην Α2’ Εθνική Κατηγορία. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις εντολές του νέου τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Μπαλασά, αρχικά στον εξωτερικό χώρο του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στην συνέχεια εντός του κλειστού γυμναστηρίου. Η προετοιμασία θα διαρκέσει 7 εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί σε τρία στάδια. Στο Γενικό, όπου θα χτιστεί η φυσική κατάσταση των παικτριών, στο μεταβατικό και στο ειδικό το οποίο θα ολοκληρωθεί με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή χρονιά σε όλες τις αθλήτριες χωρίς τραυματισμούς.

Αυτές που αποκτήθηκαν και αυτές που αποχώρησαν

Σε σχέση με το περσινό ρόστερ του συλλόγου, αποκτήθηκαν 4 νέες παίκτριες και αποχώρησαν 5. Συγκεκριμένα τα νέα πρόσωπα είναι οι: Άννα Τσουκαλά από Ελπίδα Αμπελοκήπων, Στέλλα Ντίτσα από Νίκη Αλεξανδρούπολης, Σοφία Μαραθοκαμπίτου από Νίκη Αλεξανδρούπολης και Κωνσταντίνα Δασκάλου από ΓΣ Δράμας.

Αυτές που αποχώρησαν ήταν οι Κατερίνα Νικολάου για Ένωση Ιλίου (με υποσχετική), Μαρία Βαλιδάκη για Αναγέννηση Σάμου, Γεωργία Τσούλκα, Δομινίκη Μπαρή και Ελένη Κλίκη.

Ο ΑΟΚ ευχαριστεί όλα τα κορίτσια που αποχωρούν από το ρόστερ καθώς έδωσαν ότι είχαν για την φανέλα με την «αργώ» στο στήθος και τους εύχεται ότι καλύτερο στην προσωπική αλλά και στην αγωνιστική τους ζωή.