ΑΟΚ Βόλεϊ Κ-18: Νικήτρια στην καρδιά μας…

Τα κορίτσια της ομάδας των κορασίδων γνώρισαν την ήττα στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος από το ανώτερο Μαρκόπουλο με 3-0 σετ και κατέκτησαν τη 2η θέση

Ενα βήμα πριν από την κορυφή σταμάτησε η φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας των κορασίδων βόλεϊ του ΑΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπαλασά γνώρισαν την ήττα στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο Μουζάκι της Καρδίτσας από τον ΑΟ Μαρκόπουλου με 3-0.

Οι πρωταθλητές ήταν ανώτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη παρά τη μεγάλη προσπάθεια του ΑΟΚ που δεν μπήκε καλά στον αγώνα χάνοντας το 1ο σετ με 25-14. Στο 2ο πάλεψε περισσότερο αλλά έμεινε πίσω με 25-17 ενώ στο 3ο αν και βρέθηκε πολύ πίσω στο σκορ, δεν παράτησε την προσπάθεια και τελικά «έπεσε» με σκορ 25-19.

Όπως και να έχει πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ αυτές τις αθλήτριες που υπερέβαλαν εαυτό, κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και δύσκολες καταστάσεις και να φτάσουν τόσο κοντά στην 1η θέση. Τα σετ του αγώνα ήταν: 25-14, 25-17, 25-19.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Μαρκοπούλου (Έλενα Κανελλοπούλου): Ανυφαντή, Κωτσαρά, Αλλαγιάννη, Γράβαρη, Ευαγγελίου, Σπανάκη / Καραγιάνη, Αδρακτά, Δήμου, Μπερκέτη, Μπενέζη, Νότη.

ΑΟ Καβάλας (Δημήτρης Μπαλασάς): Μπαρντακτζιάν, Γεωργιάδου, Γκίκα, Βατκαλή, Κούτσικ-Βασίλογλου, Κοβουσιάδου / Αγγελοπούλου, Κουλούρη,  Ντομί, Σιώκη, Μάσαλα, Βρεττού, Παπαδοπούλου.

Εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την περιφέρεια

Ανακοίνωση για την ομάδα της Καβάλας που πήρε την 2η θέση στις Κορασίδες, αλλά και τον Άθλο Ορεστιάδας που αναδείχτηκε 4ος στους παίδες εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης ΑΜΘ.

«Μπορεί να μη κατάφεραν να πετύχουν αυτό που όλοι επιθυμούσαμε, κατάφεραν όμως να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουν περήφανη, μια ολόκληρη περιφέρεια από την Ορεστιάδα μέχρι τις Σέρρες.

Ο Α.Ο. Καβάλα είναι πλέον δεύτερος Πανελληνιονίκης στις Κορασίδες (Κ18) για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και  ο Άθλος Ορεστιάδας τέταρτος Πανελληνιονίκης στους Παίδες (Κ18).

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, με πρωτόγνωρες διαδικασίες, που ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου και διήρκησε δύο σχεδόν μήνες, στην «καρδιά» του Καλοκαιριού.

Μόνο συγχαρητήρια και σεβασμός αξίζουν στις αθλήτριες και τους αθλητές των δύο Συλλόγων, καθώς και στους προπονητές και σε όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τις δύο ομάδες.

Μακάρι, όσα πέτυχαν φέτος, να είναι αφορμή για παρόμοιες προσπάθειες, από όλες τις ομάδες της Ένωσής μας.

Συγχαρητήρια!!!