ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Προετοιμασία στην Ιταλία και φιλικά με Νάπολι και Λάτσιο!

Η ομάδα δέχτηκε τιμητική πρόταση από γραφείο UEFA Agent που εκπροσωπείται από τον Καβαλιώτη μάνατζερ Παναγιώτη Δομουτζόγλου – Η απάντηση θα δοθεί αφού εξεταστούν όλες οι παράμετροι του ταξιδιού λόγω κορονοϊού

Μια καθ’ όλα τιμητική πρόταση να προετοιμαστεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ιταλία, για διάστημα δύο εβδομάδων, δέχτηκε η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Η πρόταση έγινε από τον Καβαλιώτη μάνατζερ Παναγιώτη Δομουτζόγλου που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα και συνεργάζεται με γραφείο UEFA Agent. Η πρόταση περιλαμβάνει προπονήσεις σε ιδανικό περιβάλλον και εξαιρετικές συνθήκες αλλά και σπουδαία φιλικά παιχνίδια με παγκόσμιου φήμης ομάδες όπως η Νάπολι και η Λάτσιο, αλλά και η Άσκολι και η Ρετζίνα.

Ερωτηματικά λόγω κορονοϊού

Παρά το γεγονός όμως ότι η πρόταση είναι δελεαστικότατη, στον ΑΟΚ δεν απάντησαν αμέσως δεδομένων των πολλών ερωτηματικών που υπάρχουν με τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ιταλία έχει χτυπηθεί βαρύτατα από τον COVID 19 και στον ΑΟΚ θέλουν πρώτα να βεβαιωθούν για την ασφάλεια των μελών της αποστολής αλλά και να πάρουν το «πράσινο» φως από τις Ελληνικές υγειονομικές αρχές να ταξιδέψουν και να επιστρέψουν από τον προορισμό τους. Όλες αυτές τις απαντήσεις και τις βεβαιώσεις θα προσπαθήσουν να τις πάρεις τις επόμενες ημέρες και θα απαντήσουν στην πρόταση στις 7 Ιουλίου.

«Μοναδική πρόταση για την Ελλάδα»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολύ τιμητική πρόσκληση την οποία δέχθηκε από γραφείο UEFA Agent δια του εκπροσώπου της Παναγιώτη Δομουτζόγλου, προκειμένου από τις 16 έως τις 31 Αυγούστου 2020, να προετοιμαστεί και να δώσει σειρά φιλικών αγώνων στην Ιταλία. Μία πρόταση μοναδική για ομάδα της Ελλάδας, την οποία όλοι εμείς στον ποδοσφαιρικό οργανισμό της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 δεχθήκαμε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά αφού αποτελεί μία τεράστια αναγνώριση.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γειτονική  χώρα, η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει για δύο εβδομάδες την προετοιμασία της σε εξαιρετικές αθλητικές συνθήκες ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει με τις ομάδες παγκόσμιας κλάσης και πολύ αναγνωρισμένες όπως είναι οι, Νάπολι, Λάτσιο, Περούτζια, Άσκολι και Ρετζίνα.

Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θα εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια και σχολαστικότητα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που δέχθηκε, σε ότι  έχει με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των μελών της αποστολής της για την αντιμετώπιση της πανδημίας, περιμένοντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα εκείνης της περιόδου, για τα ξενοδοχεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ιταλία, ενώ η απόφαση θα ληφθεί στις 7 Ιουλίου 2020».