ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στηρίζει την προσπάθεια ενίσχυσης των κακοποιημένων γυναικών

Κουμπαράς στην Πλατεία Ελευθερίας την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τα έσοδα να διατίθενται στη φιλοξενία αυτών των γυναικών

Αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης των κακοποιημένων γυναικών στέκεται η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και έτσι θα δώσει παρών στην εκστρατεία για την έμπρακτη υποστήριξη τους που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εκεί, σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο , θα υπάρχει ένας κουμπαράς όπου ο καθένας μπορεί να βάζει όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί και τα έσοδα θα δοθούν για τη φιλοξενία αυτών των γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 σας προσκαλεί να στηρίξετε την δράση κοινωνικής ευαισθησίας για την φιλοξενία κακοποιημένων γυναικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στις 24 και 30-31 Δεκεμβρίου 2021.

Θα μας βρείτε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ομάδας, όπου θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς του οποίου τα έσοδα θα παραχωρηθούν για την φιλοξενία κακοποιημένων γυναικών.

Ο ΑΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει και να συμμετέχει στο κοινωνικό γίγνεσθαι, συμμετέχοντας στην προσπάθεια να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των πολιτών με συνέπεια και συνέχεια στον χρόνο ως απόδειξη των αξιών της αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας που πρεσβεύει ο σύλλογος μας».